Snabbfakta

  • Uppsala
 • Konsultuppdrag

Ansök senast: 2022-10-03

Processingenjör till Randstad Life Sciences Uppsala

Publicerad 2022-09-09

arbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet från läkemedel-, biotech- eller Medtechindustrin och är redo för nya utmaningar? Randstad Life Sciences växer och nu söker vi dig som har erfarenhet som processingenjör/produktionsingenjör inom GMP-reglerade verksamhet. Du erbjuds en intressant roll med varierande arbetsuppgifter inom läkemedel-, biotech- eller Medtechföretag.

Som konsult hos oss kommer Randstad Life Sciences att vara din arbetsgivare och du kommer att tillhöra det framgångsrika teamet i Uppsala som består av över 30 kompetenta konsulter och engagerade chefer specialiserad inom Life Science och naturvetenskap. Hos oss hittar du gemenskap, teamkänsla, utvecklingsmöjligheter och roliga uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och har roligt på jobbet! 

Randstad Life Sciences är specialister inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag och tillsammans med dig bygger upp karriärsmål och utvecklingsplan anpassad för just dig. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Sista ansökningsdag: 2022-10-03, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. 

På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via post eller e-mail. Som information görs alltid en bakgrundskontroll vilket är en del av våra normala processer. 

kvalifikationer.

Vi söker dig som har:

 • Ingenjörsexamen eller naturvetenskaplig examen inom t.ex. kemiteknik, kemi eller bioteknik.
 • Erfarenhet från läkemedel-, biotech- eller Medtechindustrin och kunskaper inom GMP.
 • Erfarenhet av att jobba med storskalig produktion eller processutveckling.
 • Erfarenhet av att jobba som processingenjör eller produktionsingenjör.
 • Erfarenhet av att arbeta i laborativ miljö, labbvana och skicklig på labb.
 • Uttrycker dig flytande i tal och skrift på svenska är ett krav. Kunskaper i engelska är meriterande.
 • Det är meriterande om du har kunskaper inom validering. 
För att du ska trivas i arbetet lägger vi stor vikt på din personlighet. Som person bör du vara noggrann, strukturerad, snabblärd, god problemlösningsförmåga, flexibel, duktig på att dra slutsatser och ha en vilja att lära dig. Vi tror även att du har en mycket god kommunikationsförmåga, tycker om att arbeta i team och tar ansvar så att gruppen levererar enligt satta tidslinjer och kvalitetskrav. Dessutom är du driven, initiativtagande och har  förmåga att självständigt kunna planera, driva arbetet framåt och slutföra det. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansvarsområde.

 • Jobba med processutveckling inom R&D.
 • Jobba med storskalig produktion inom GMP-styrd verksamhet. 
 • Jobba med processer och validering av metoder.
 • Vidare ser vi gärna att du uppskattar laborativt arbete, kan utföra arbete och labb efter metodbeskrivning/instruktion, kan dokumentera och skriva vetenskapliga rapporter.

ansökan.

Arbetsgivare: Randstad Life Sciences
 
Plats: Uppsala
 
Omfattning: Initierar anställningen med 6 månaders prövoperiod
 
Som information görs alltid en bakgrundskontroll vilket är en del av våra normala processer. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via post eller e-mail.
 
Kontaktperson: Vivien Ngan, Konsultchef,  vivien.ngan@randstad.se
 
Om randstad life sciences
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!
https://www.randstad.se/lifesciences

Liknande jobb:

 • Karlskoga
 • Heltid
Publicerad: 2022-05-12
 • Göteborg