Snabbfakta

    • Gruvön

Kategorier:

  • Automation
  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2021-12-11

Processingenjör till Gruvöns Bruk

Publicerad 2021-10-12

BillerudKorsnäs Gruvön står inför spännande utmaningar och förändringar de närmaste åren. I vårt mål är att ha en stabil och säker produktion där vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål som bidrar till en hållbar framtid.

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du vara en del av oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi söker nu en Processingenjör!

Arbetet som processingenjör innebär för dig att du leder processutvecklings- och kvalitetsutvecklingsprojekt samt att stödjer produktionsorganisationen vad gäller produktion- och kvalitetsoptimering på Gruvöns papper- och kartongmaskiner.

Vi lovar dig ett spännande jobb där problemlösning och egna initiativförmåga står i centrum för att vi ska nå våra mål tillsammans med dig. Som processingenjör får du jobba med både kortare utredningar och längre projekt. Du kommer ha många olika kontaktytor mot både produktion och marknad. Tjänsten är en tillsvidareanställning  med start enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en Civilingenjörsexamen eller motsvarande utbildning med kunskaper inom pappers- och kartongtillverkning. Meriterande är IT och automationskunskaper. 

Personliga egenskaper

För att du ska trivas som processingenjör hos oss behöver du ha lätt för att få med dig andra, dra slutsatser utifrån olika typer av fakta, vara handlingskraftig och är van att självständigt planera dina arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterinade chef: Olof Kaiding 
0555-41541

Liknande jobb

Publicerad: 2021-10-07
  • Karlsborg