Process Engineer

Publicerad 2023-09-13

Vi letar just nu efter Processingenjörer till Stockholm-kontoret!

Som konsult i vårt Life Science-team får du vara med att utveckla ett snabbt växande område i en internationell miljö! Är du en driven och engagerad person som gillar att arbeta med processtekniska frågor, förbättringsarbete, design och tycker om att driva dina projekt självständigt för att uppnå uppsatta mål?

Som processingenjör kommer du att driva förbättringsprojekt inom olika tillverkningsprocesser och miljöer. Du kommer att jobba tvärfunktionellt som processteknisk expert samt att stötta tillverkningen på olika sätt där varje persons insats är oerhört värdefull för arbetet i teamet.

Din profil:

- M.Sc. inom bioteknik, kemiteknik och maskinteknik eller tekniskfysik med erfarenhet inom Life Science

- Dokumenterad processteknisk kompetens, gärna från läkemedelstillverkning vilket inkluderar goda kunskaper om GMP och tillverkning

- Arbeta med design, P&ID, PFD, riskanalyser

- Uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande kvalifikationer & kompetenser:

- Erfarenhet av att arbeta med basic/ detail design

– Erfarenhet av att arbeta med P&ID, PFD, riskanalyser

- Erfarenhet av LEAN och förbättringsarbete

- Kännedom om regler och krav, som ISO-standarder till exempel ISO13485, ISO 14001

- Erfarenhet av design, optimering och uppskalning av processer

Vad erbjuder vi?

På ALTEN är varje individ lika värdefull när vi utvecklar morgondagens värld idag. Vi möter framtida utmaningar genom att bidra med relevant kompetens i våra kunders projekt och ge våra medarbetare möjlighet att nå sin fulla potential. Det gör vi genom att erbjuda tekniska utmaningar, utvecklande möjligheter, inspirerande gemenskap och chansen att bidra till en hållbar framtid.

Vi är övertygade om att din utveckling styrs av din passion och drivkraft. Genom att vara verksamma inom flera olika branscher kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag och en möjlighet att påverka både din omvärld och din egen utveckling framåt.  Med ett coachande ledarskap guidar våra ledare dig i rätt riktning. Vi erbjuder även personliga utbildningsmöjligheter genom din individuella utbildningsbudget, som du kan nyttja i vår interna ALTEN Academy eller på externa kurser.

På ALTEN finns alla möjligheter till inspirerande gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Under våra Tech Weeks får du höra vad dina kollegor jobbar med och även en chans att själv dela med dig av dina erfarenheter. Vi har flera interna nätverk, såsom ALTEN Sports och Women@ALTEN, där du ges möjlighet aktivera dig tillsammans med dina kollegor eller driva frågor och ämnen som just du brinner för.

För oss är balansen mellan arbete och fritid viktig – därför ger vi dig tre extra lediga dagar per år. Dessutom är alla våra anställda anslutna till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Skellefteå i norr. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

ALTEN har i fyra år i följd utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-06
  • Karlstad
  • Heltid
  • Arboga
  • Heltid
Publicerad: 2023-09-08
  • Ludvika
  • Heltid