Affärsområdeschef / försäljningschef

Publicerad 2022-08-16

Affärsområdeschef / försäljningschef
Göteborg

Vi står inför en expansiv fas där vi nu vill förstärka och utveckla vår position inom Prefab. Du kommer att arbeta med starka varumärken så som Hafen, Ancon och Plaka som är kända för sin kvalité och pålitlighet samt vara med på vår spännande förändringsresa där möjligheterna är stora. 

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten har en central och strategisk betydelse för vår utveckling på marknaden. Rollen som affärsområdeschef / försäljningschef ger dig en mix av tekniskt och kommersiellt ansvar där du ansvarar för företagets försäljning utav tekniska produkter inom Prefab. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra säljare, ingenjörer och marknadsavdelning, med målet att få våra kunder att se hur vi kan addera värde till deras organisationer. 

Du spenderar mycket tid hos kund samt det föreskrivande ledet där du ger säljstöd och information kring våra produktmodeller inom CAD och BIM, men också våra andra programvaror. Du kommer vara med och driva upp vår satsning inom Prefab samt jobba med pre-sales med ambitionen att på sikt anställa fler säljare som då blir en del av ditt team. Du utgår från vårt fräscha kontor i Göteborg.

Din profil 

För att lyckas i rollen som affärsområdeschef ser vi gärna att du har en god teknisk förståelse och besitter goda kunskaper inom byggnation. Du har tidigare erfarenhet inom försäljning och kan avgöra vilka kontakter som är väsentliga i både befintliga och framtida affärer för att vi skal bli en självklar partner i rätt skede. Du är kommunikativ, strukturerad och en god organisatör. Du har en mycket god teknisk förståelse och besitter goda kunskaper inom byggnation / konstruktion. Du stimuleras och trivs med att ha många aktiviteter i gång samtidigt.Som individ har du ett starkt driv och kommer med egna initiativ för att föra arbetat framåt. Vidare främjar du en stabil atmosfär och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Resor ingår i tjänsten vilket du ser som ett positivt inslag.

  • Relevant eftergymnasial utbildning inom bygg / maskin / civilingenjör eller motsvarande erfarenhet
  • Kunskap kring att läsa ritningar och gärna från CAD-program
  • Erfarenhet av projektledning eller ledarskap
  • Svenska samt engelska i tal och skrift
  • Körkort B

 

"För ett år sedan presenterade Leviat sig på världsmarknaden som det nya varumärket där vår ägare CRH plc samlat sina olika produktvarumärken inom betongkomplement. Halfen är det varumärke som är mest känt i Norden men vi har även tidigare sålt produkter från flera andra varumärken här också. Inom Leviat har vi 7000 kollegor runt om i världen och i det svenska säljbolaget är vi 20 personer. Vi är ett tajt team som hjälper varandra att uppnå största möjlig kundnytta och har en härlig gemenskap och driv framåt. Vårt produktsortiment är eftertraktat och är uppskattade för sina tekniska kvaliteter, gedigna dokumentation och enorma sortimentsbredd.

Vi tillverkar det mesta av det vi säljer i någon av våra egna fabriker som finns runt om i världen – det är en styrka vi gärna lyfter fram och som vi är stolta över.

Den förändringsresa vi nu är mitt i är otroligt spännande och möjligheterna framöver är många – marknaden ”skriker” efter våra produkter men vi behöver vara närmare våra kunder -det är därför vi hoppas att du är lockad av att bli en del i vårt team och bidra till kommande framgångar på den resa vi precis påbörjat." 

- Joakim Angervall, VD Leviat AB

 

Vi erbjuder
Nu står vi inför en stor tillväxt och kan erbjuda dig en spännande och bred roll där du kommer att växa med dina uppgifter. Du blir en del av ett gott gäng som kompletterar varandra med sina varierande kunskaper inom byggindustrin. Globalt har Leviat 3000 medarbetare.

I rollen kommer du att ingå i det svenska teamet där det finns 20 anställda idag. Detta anser vi som en stor fördel då du både får det stora företagets styrkor förenat med det mindre företagets snabbhet och flexibilitet. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén0708-490288, och Cassandra Åkerblad, 0720-708970,på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om bolaget
Leviat förenar CRH:s expertis, färdigheter och resurser i en enda global organisation. Leviat är världsledande inom lyft, anslutning och förankringsteknik till byggbranschen. Inom Leviat finns varumärken som Ancon, Halfen och Plaka som alla är kända för kvalité och pålitlighet. Vi tillverkar konstruerade produkter och innovativa konstruktionslösningar för en dynamisk industri. Genom att stödja våra byggpartners får de möjligheten att bygga smartare, snabbare och säkrare. Leviat har sitt svenska huvudkontor i Göteborg. Läs mer om bolaget på www.leviat.com

Liknande jobb: