Snabbfakta

    • Västra Frölunda

Ansök senast: 2023-01-06

PLC-programmerare

Publicerad 2022-11-07

Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Låter det spännande att vara med och skapa sådant som aldrig tidigare gjorts? Hos oss kan du räkna med en fartfylld entreprenörsmiljö, möjlighet till stort eget ansvar och den bästa jobb-familjen man kan önska sig. Söker du en roll där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra kunder och miljön? Då har du just nu chansen till en riktigt spännande och utvecklande framtid!

Vi erbjuder dig

  • En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet
  • En möjlighet att få jobba med och utforska en helt ny teknik
  • En central roll där du bidrar till att våra maskinkoncept fungerar så bra som möjligt
  • En kreativ miljö där nya patent tas fram regelbundet
  • En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap.

Om tjänsten

Som ansvarig för vår PLC-programmering kommer du ha en viktig roll i att se till att våra maskiner fungerar som de ska. Du kommer att ingå i ett team av maskinkonstruktörer där din uppgift blir att programmera och driftsätta PLC-system för styrning av ett av våra maskinkoncept. Rollen innebär främst att arbeta med nyutveckling i takt med att vi uppfinner nya lösningar, men du kan även komma att jobba med att uppdatera våra befintliga system. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till dina kollegor som använder maskinerna. Våra maskinpartners som du kommer samarbeta med finns över hela världen och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din engelska.

Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. För att kunna beskriva ditt arbete väl har du en god förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

Med dig från tidigare tror vi att du är utbildad inom mekatronik eller liknande, samt ett par års erfarenhet av PLC-programmering. Det är meriterande om du har erfarenhet av Codesys och IX developer samt Ladder, Structured text eller Funktionsblock. 

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Liknande jobb:

  • Södertälje
  • Heltid
Publicerad: 2022-11-25
  • Sundsvall