Snabbfakta

  • Stockholm
  • Malmö
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Data och IT
 • Automation
 • Nätverks- och drifttekniker

Ansök senast: 2021-09-07

PLC Programmerare med fokus på Smart Infrastruktur

Publicerad 2021-06-07

Ge dig själv en roligare vardag genom att bli del av Team Acobia

Nu söker vi dig som är PLC Programmerare och som vill vara med på en framtidsorienterad resa där vi tillsammans utvecklar smart infrastruktur genom intelligenta kopplingar mellan människa, maskin och organisation.  

Hos oss är vi alla en del av ett sammanhang där samarbete, ansvarstagande och nytänkande är allt. Du påverkar snabbt tack vare korta beslutsvägar och vår entreprenöriella företagskultur. Här är du en del av team med stark supportmentalitet; vi gillar - på riktigt - att hjälpa våra kunder och varandra till smarta lösningar. Är du nyfiken och har ett brinnande teknikintresse ska du vara med oss, och om du gillar quizar, pingis eller bordshockey kommer du garanterat att älska våra fredagar!  

Lika viktigt som det är att hjälpa våra kunder, är det att vi tillsammans skapar en sund och bra balans mellan jobb, familj och fritid. Mår vi bra gör vi bra saker för våra kunder, partners och medarbetare. 

Team Smart Infrastruktur
 
Du är en viktig spelare i ett engagerat och inspirerande team, där vi i nära samarbete med kund jobbar med helheten för den tekniska automations lösningen.  Här vill vi på ett nyfiket och nytänkande sätt utmana både våra kunder – och oss själva.  Teamet och du är delaktiga under hela projektprocessen vilket ger ett bra helhetsperspektiv och varierande arbetsuppgifter.  Det roliga är att du också kan bredda din erfarenhet och kompetens genom att ha möjligheter att jobba med projekt även inom Smart Industri och Smart Fastighet. 

Varför Smart Infrastruktur?
Vi vill att alla ska leva, jobba och må bra i hållbara och mänskliga miljöer. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle genom att kombinera teknik, ny som befintlig, med kreativt tänkande. Vi letar nu efter dig som vill vara med på resan, där vi som systemintegratör tar utvecklingssteg till att bli en 'Integrator of Intelligence’. Här brinner vi för att integrera mänsklig intelligens och tekniska lösningar med vårt samhälle för att gemensamt skapa en smartare och mer upp- och ihopkopplad värld! 

Är du/har du; 

 • En eftergymnasial utbildning inom automation, systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. 
 • Erfarenhet av att jobba med automation inom infrastruktur, eller automation inom industri eller fastighet. 
 • Erfarenhet som PLC-programmerare i något av de större fabrikaten så som Siemens, Mitsubishi etc (men erfarenhet av andra PLC-fabrikat/system är alltid av intresse). 
 • Nätverk/kommunikationskunskap  
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande 
Om Acobia
Acobia skapar intelligenta styr-, regler- och övervakningslösningar. Våra lösningar är framtagna för kunder och miljöer som ställer höga krav och har behov av systemintegrationer, styrning, övervakning och automatisering. Vi trivs också bra tillsammans med kunder som vill driva utvecklingen framåt med ett alltmer datadrivet och prediktivt arbetssätt.  Våra lösningar hittar du t ex inom, läkemedels-och livs-medels industri, infrastruktur med broar, vägar och spårbunden trafik, sjukvårds- och laboratorie-miljöer och kommersiella fastigheter, för att nämna några exempel. En stor variation som omfattar många spännande delar inom energieffektivisering och till drift och underhåll, prediktivt underhåll och systemintegrations- och systemadministrations-avtal.  

Vi är idag 75 fantastiska kollegor på våra kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Larvik i Norge och gör så många spännande affärer så att vi vill fler! Vill du vara med? 

Vi läser ansökningar och träffar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor maila rekrytering@acobia.se 

För mer info besök oss på: www.acobia.se 

Placeringsort; Stockholm/Malmö

Kontakt
Affärsområdeschef Infrastruktur

Liknande jobb

Publicerad: 2021-07-12
 • Hudiksvall
 • Heltid
Publicerad: 2021-01-29
 • Uppsala
 • Deltid