Snabbfakta

    • Uppsala
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-01-09

Platschef till Depona AB i Stockholm

Publicerad 2022-11-10

Om företaget
Depona AB är moderbolag i en dokumenthanteringskoncern med fem svenska dotterbolag och helägda dotterbolag i Norge, Danmark, Finland och Lettland. Med 150 anställda och en årlig omsättning på ca 185 miljoner finns Depona representerat på sju orter i Sverige. Depona tillhandahåller kundanpassade och högkvalitativa arkiv- och digitaliseringstjänster för all typ av dokumentation. Vi skapar och tillämpar innovativa effektiviseringslösningar i informationsförvaltningen för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Vi rekryterar nu en platschef till Deponas anläggningar i Upplands Väsby och Spånga. Verksamheten består av högkvalitativa arkiv- och digitaliseringstjänster med arkivlokaler av högsta klass där ett stort antal kunder anförtror Depona sina arkiv. I övrigt ingår en mindre del förrådsuthyrning. Ditt uppdrag är att leda och operativt styra de två enheterna med hjälp av dina 5 kollegor som förväntas utökas i nära tid. Du kommer även att få stöd från affärsområdeschefen och andra funktioner inom koncernen för att ge våra kunder en utmärkt upplevelse med hög servicegrad. Förutom personalansvar arbetar du operativt med kunder samt utvärderar och optimerar logistik- och arbetsprocesser. Depona äger fastigheten i Upplands Väsby vilket innebär att ett ansvar att förvalta fastigheten ingår i rollen. Som platschef är du den samlande kraften för din personal i allt från tydlighet till relationsskapande. Du är även operativ och arbetar strukturerat men samtidigt lösningsfokuserat för att upprätthålla en god arbetsmiljö. Du rapporterar till Deponas affärsområdeschef.

Din profil
Du har minst gymnasial utbildning, är bekväm med att tala och skriva engelska samt är van att arbeta i en it-driven miljö med olika typer av system. Det finns inga krav på erfarenhet från någon särskild bransch men det är meriterande om du har erfarenhet av logistik. B-körkort är ett krav, kan du dessutom köra truck så är det ett extra plus. Du har erfarenhet av att framgångsrikt leda personalgrupper mot gemensamma mål utifrån ett engagerat och tillitsbaserat ledarskap. Vi söker en prestigelös och tydlig ledare med verksamhetens bästa i fokus. Som ledare har du en ödmjukhet för att möta organisationens krav och förväntningar. Du förstår att du inte har alla lösningar utan ser möjlighet och potential i andra. Det finns många möjligheter att ta tag i tillsammans med teamet. Som person är du samarbetsorienterad och får energi av att skapa hållbara relationer genom ett närvarande ledarskap. Du skapar delaktighet och vinner förtroende hos såväl kollegor som kunder. Du är kvalitetsmedveten och strukturerad, arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är lösnings- och serviceorienterad samtidigt som du har en stark känsla för samarbete.

Ansökan
Låter det här intressant? I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Clockwork Rekrytering & Bemanning. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast den 2 december. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Mattias Gäreskog på 0733-51 27 09 eller via mail: mattias.gareskog@clwork.se För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-23
  • Malmö
  • Heltid
  • Stockholm
  • Deltid
Publicerad: 2022-10-18
  • Göteborg
  • Heltid