Snabbfakta

  • Varberg
  • Hallands län
  • Västra Götalands Län
  • Veddige

Ansök senast: 2023-01-09

Platschef Lantbruksmaskiner

Publicerad 2022-10-11

Platschef med inriktning på försäljning
Veddige

Söderberg & Haak är en väletablerad aktör med bas i Veddige. I moderna lokaler arbetar vi med försäljning, service och reservdelar till lantbruksmaskiner. Anläggningen innehåller också en butiksverksamhet. Nu gör vi en satsning för att växa och vi söker nu vår nästa ledare som gillar utmaningar och har gedigen erfarenhet som säljare.

 

"Framtidsvisionen är att etablera våra varumärken i Sverige på samma nivå som de har på global nivå samt utveckla vår affärsmodell så den etablerar sig som ett självklart val för kunden.

Att vara ledare handlar för mig mycket om att coacha och stärka medarbetaren i sin roll i bolaget. På Söderberg & Haak jobbar vi tätt tillsammans i team som är knutna utifrån kundens behov.

Då bolaget är i en kraftig utvecklingsfas finns det framtida behov av nya tjänster dit vi gärna ser att vår medarbetare utvecklas mot. Vi erbjuder stor frihet under ansvar och uppmuntrar initiativtagande som utvecklar vår affär mot kund. "

- Michael Svanberg, försäljningschef

 

Arbetsuppgifter
I rollen som platschef ansvarar du för elva personer som du leder, coachar och driver mot uppsatta mål, med fokus på tillväxt i ett starkt lantbruksdistrikt. Du är delaktig i att ta fram budget och affärsmål tillsammans med centrala resurser från Söderberg & Haak-koncernen. Du kommer även att ta ett eget ansvar för försäljning mot utvalda kunder.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av ledande befattning, eller vill ta nästa steg mot en roll som chef. Du har ett starkt teknikintresse och erfarenhet som säljare med teknisk inriktning. Det är till din fördel om du tidigare arbetat med lantbruksmaskiner, även andra produkter inom lantbruk ser vi som positivt.

 • Du har ett driv och förmåga att utveckla och behålla goda affärsrelationer med målet att utveckla dessa djupare
 • Utbildad agronom eller lantmästare ser vi som meriterande
 • Förmåga och intresse att arbeta både operativt och strategiskt
 • Svenska och engelska, både tal och skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Van att arbeta med digitala affärssystem

Som person är du noggrann och prestigelös med ett starkt resultatfokus. Vi ser gärna att du är en kulturbärare, där ditt ledarskap präglas av ett involverande och coachande förhållningsätt.

Vi erbjuder
Du blir en del av ett etablerat företag som erbjuder produkter av bästa kvalitet. Vi har en öppen företagskultur med ett kunnigt, trevligt, hjälpsamt och engagerat team, där laganda och att ha roligt på jobbet värderas högt. Vi erbjuder bra villkor med kollektivavtal samt en väl genomarbetad introduktion.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
Söderberg & Haak är ett helägt dotterbolag till Söderberg & Haak Maskin AB har sitt huvudkontor i Staffanstorp och är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Söderberg & Haak ingår i en företagskoncern där Mellby Gård AB är moderbolag. Koncernen omsatte ca 9,4 miljarder kronor 2020.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-17
 • Linköping
 • Helsingborg
 • Söderhamn
 • Heltid