Snabbfakta

  • Borlänge

Ansök senast: 2022-12-24

Pedagogisk mekanikkonstruktör

Publicerad 2022-10-25

Med passion för teknik och nyfikenhet på människligt beteende är den viktigaste faktorn alltid våra slutanvändare, de som faktiskt använder tekniken. Som konstruktör och produktutvecklare på Semcon i Borlänge blir du en del av vårt team som arbetar inom produktutveckling för alla våra branscher. Vi hjälper till där det behövs och därför kan du få arbeta både via in-house projekt eller på plats ute hos våra kunder.

Våra kunder varierar från multinationella företag till mindre nystartade innovationsbolag. Detta innebär att vi behöver ta ansvar för komplett produktutveckling i nära samarbete med övriga enheter där du som konstruktör kommer du ansvara för mekaniken, från koncept till detaljkonstruktion.

För att passa i rollen behöver du ha med dig minst tio års erfarenhet av konstruktion och du har ett mycket stort intresse för det. Din tekniska nyfikenhet är mycket stor och du håller dig uppdaterad inom det senaste. Du tycker om att tillsammans med andra lösa problem och du ser dig själv som klurig när det gäller att hitta den bästa lösningen. För att lyckas med det tar du gärna till dig vad andra tycker och du är beredd att testa nytt. Du tycker också att det är roligt att lära andra det du kan och har vana av att vara  mentor till mer juniora kollegor. 

Det viktigaste är att du har med dig:

 • Goda 3D-modelleringskunskaper i något av CAD-verktygen Solid Works, NX, Creo eller Catia.
 • God förståelse inom något av följande områden: plastkonstruktion, tillverkningsteknik eller plåtkonstruktion.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska. 

  På Semcon sätter vi dig och din utveckling i fokus. Här finns möjligheter att ta sig an olika typer av uppdrag, projekt och roller och du kommer ha en nära dialog med din chef kring din utveckling framåt. Vi anordnar även olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor.

  Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på.

  Låter detta intressant är du välkommen att skicka in en ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Hansson.

  johan.hansson@semcon.com

  Liknande jobb:

  Publicerad: 2022-11-22
  • Göteborg
  • Heltid
  Publicerad: 2022-11-20
  • Stockholm