Snabbfakta

    • Grums

Ansök senast: 2022-11-21

Packaging Engineer - BoxLab

Publicerad 2022-09-22

Är du i början av din karriär som ingenjör eller vill vidareutveckla dina kunskaper inom förpackningsprestanda? Är du en analytisk och engagerad lagspelare med driv, kreativitet och innovationskraft som vill utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? 

Då har vi ett spännande och utmanande jobb för dig!

Nu söker vi en Packaging Engineer, en roll där du kommer att vara en viktig del i processen att utveckla och driva proaktiva förpackningsprojekt med vårt BoxLab-koncept som förstärker BillerudKorsnäs varumärke på marknaden.

Du kommer ingå i teamet Application Development Paperboard med placering på Gruvön.

Om tjänsten

Som Packaging Engineer är din huvudsakliga uppgift att genom laboratoriemätningar verifiera förpackningars prestanda med syftet att skapa värde och funktionalitet för våra produkter i kundspecifika förpackningsapplikationer. Du kommer att delta i kunskapsuppbyggande samarbetsprojekt och vare en del utvecklingen att hitta nya förpackningslösningar.

I rollen kommer du bland annat:

  • Arbeta nära säljorganisationen och delta i hela utvecklingskedjan i kundprojekt, från införsäljning till utförande samt rapporterande.
  • Arbeta med ett kreativt angreppsätt för att utvärdera förpackningsprestanda, presentera och diskutera resultaten direkt med kunden.
  • Delta i utvecklingen av arbetsverktyg och metoder samt driva interna tekniska undersökningar och projekt inom förpackningsområdet.

Vårt arbetsområde är globalt och tjänsten kan komma att innebära resor. 

Observera att det här är ett vikariat under en föräldraledighet, beräknad anställningstid ca 1 år - en utmärkt möjlighet för dig som vill utvecklas i en dynamisk roll!

Kvalifikationer

För befattningen ser vi att du som söker minst har en tekniskt utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande med en för rollen lämplig inriktning.

Meriterande, men inget krav för tjänsten som Packaging Engineer är tidigare arbetslivserfarenhet kring förpacknignar och värdeskapande förpackningsoptimering. 

Du har goda språkkunskaper och kan kommunicera väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper ser vi som meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en serviceorienterad person med stort kundfokus och trivs med att arbeta i ett internationellt team. I denna roll värdesätter vi god samarbetsförmåga, med ett drivande och målmedvetet arbetssätt samt förmågan att hitta kreativa lösningar.

Du har ett metodiskt arbetssätt och är en person som är lösningsorienterad och som motiveras av förbättringsarbete. 

Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Dahlberg, Senior Manager Application Development Paperboard på +46 70 227 4833 eller lena.dahlberg@billerudkorsnas.com. 

Frågor om rekryteringsprocessen hänvisas till Julia Åkerlund, Talent Acquisition Partner på telefon 072 210 36 42 eller julia.akerlund@billerudkorsnas.com.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-22
  • Stockholm
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-20
  • Luleå
  • Heltid