Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2022-11-14

Orderadministratör

Publicerad 2022-09-15


Har du god erfarenhet av att jobba i en orderorganisation där du registrerat och hanterat ordrar inför transport?
Har du utöver det även erfarenhet av kundtjänst och systemadministration?
Då kan detta konsultuppdrag som Orderadministratör vara något för dig!

Vi söker en orderadministratör till vår kund som behöver bli fler då dem är i en spännande tillväxtfas. Det är ett konsultuppdrag på 4-6 månader till en början med goda chanser till förlängning/erbjudande om anställning. Kunden är placerad i Hägersten och du förväntas vara på plats på kontoret till en början för att lära känna teamet och få en bra onboarding, därefter är distansarbete möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag, då urval och intervjuer sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Registrera och hantera ordrar
- Hantera orderprocesser fram till transport
- Boka transport
- Kundtjänst
- Systemadministratör

Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har några årserfarenhet inom orderhantering och tycker om att jobba med ordrar.
Du är självsäker, ansvarsfull, pålitligt och tycker om att ta tag i saker. Du har förståelse för vikten av struktur i arbetet och tillämpar det i ditt arbetssätt för att kunna behålla lugnet i stressiga situationer. Då det är ett internationellt företag med kunder och kollegor utomlands behöver du vara flytande i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

#LI-MS1

Om verksamheten
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.qrios.se/om-oss. Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.


Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-19
  • Stockholm
  • Heltid
  • Sundbyberg