Snabbfakta

    • Gävle

Ansök senast: 2023-04-01

Operatör till Massabruket, Fiberproduktion

Publicerad 2023-01-31

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Fiberproduktion har till huvuduppgift att på ett säkert, effektivt och hållbart sätt producera pappersmassa i världsklass till våra kartongmaskiner.

Om tjänsten 
Som skiftgående operatör är man en del i ett team på 5-6 personer där samtliga medlemmar arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål.

 

Arbetet består till stor del av övervakning via skärmbaserat styrsystem, rondering och hantering av akuta driftstörningar i produktionslokalerna. Ett aktivt deltagande i arbetsmiljöarbete, felavhjälpning, problemlösning samt löpande städning och skötsel av produktionslokaler och utrustning ingår också som en viktig del i arbetsuppgifterna.

Verksamhetsstyrning och verksamhetsutveckling inom Billerud Gävle bedrivs enligt WCM metodik (World Class Manufacturing, internt kallat MPS), vilket är en hörnpelare i verksamheten och något som alla medarbetare berörs av.

Tjänsten innebär tillsvidareanställning och kontinuerlig skiftgång, 6-skift.

Kvalifikationer

Du som söker har lägst gymnasieutbildning med godkända betyg eller annan motsvarande teknisk utbildning.

Vi ser gärna att du som söker är erfaren och har några års arbetslivserfarenhet som operatör inom pappers-/massaindustri.

Certifikat på något av avdelningens ansvarsområde är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och som tycker om att arbeta med förbättringsarbete både i grupp och också individuellt. Jobbet bygger till stor del på teamarbete vilket innebär att du är respektfull och öppen för dialog. Det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp.

Som person bör du ha ett högt säkerhetstänk och analytisk förmåga.

Vi anser att mångfald berikar vår verksamhet.

Kontakt

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system men om du har frågor är du välkommen att kontakta Christoffer Lindberg Gruppchef Fiber på +46 (0) 707951475

Kristian Säkki Gruppchef Fiber på +46(0)707951486

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-03-01
  • Tomelilla
  • Heltid
Publicerad: 2023-03-08
  • Hässleholm
  • Heltid
  • Falun
  • Heltid