Snabbfakta

    • Grums

Ansök senast: 2023-01-21

Operatör till KM7 Gruvöns bruk

Publicerad 2022-11-22

Är du teknikintresserad och gillar samarbete? Vill du vara med och tillverka kartong i världsklass? Avdelningen Kartongtillverkning Gruvöns bruk söker nu operatörer till KM7 med start efter överenskommelse. 

Operatörerna vid kartongmaskinen arbetar kontinuerligt 3-skift indelade i fem olika skiftlag. Teamen består av operatörer som roterar inom arbetslaget och upprätthåller flera olika kompetenser.

Vi erbjuder en utvecklande operatörsroll där du får arbeta med den senaste tekniken inom området och får möjlighet att vara med på den fortsatta resan med KM7. Vi strävar efter att få en blandning av medarbetare där alla kan lära av varandras erfarenheter

Kvalifikationer

För att trivas i rollen ska du vara flexibel, ha lätt för att lära känna nya människor och komma in i arbetsgrupper. Du är en person med högt säkerhetstänk och som vill vara med och driva utvecklingen framåt.

På KM7 är det viktigt att du vill, kan och är nyfiken på jobbet som operatör. Du skall vara en lagspelare och arbeta för att skapa en positiv arbetsmiljö och driva utvecklingen av KM7 framåt. 

Vi förutsätter att du är en person som tar ansvar, vill vara med och driva förändring, är öppen för att tänka nytt och är en engagerad kollega. Du har ett gediget intresse för teknik och kommunicerar väl med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss. För oss är det viktigt att du skapar värde för dig själv och för andra. 

Du skall ha minst godkända gymnasiebetyg, en relevant påbyggnadsutbildning är meriterande. Erfarenhet från liknande arbete är också bra. 

Personliga egenskaper

För att trivas och komma till din rätt i denna roll krävs att du har ett högt säkerhetstänk, är noggrann och har en god samarbetsförmåga. Du har ett engagemang i att förbättra och utveckla arbetsuppgifter. 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Sektionschef KM7 Mattias Ardesjö, 0555-412 05. 

Liknande jobb:

  • Helsingborg
  • Heltid
Publicerad: 2022-11-21
  • Årsta
  • Heltid
  • Södertälje
  • Heltid