Snabbfakta

    • Gruvön

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2022-01-21

Operatör PM4 Gruvöns bruk

Publicerad 2021-11-22

Vi på BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. För att fortsätta utmana det konventionella behöver vi ha rätt medarbetare med erfarenhet, kompetens och motivation att driva utvecklingen framåt. Vill du vara med på den resan tillsammans med oss?

Papperstillverkning, PM4, söker nu fler medarbetare! Vi söker både en tillsvidareanställd och vikarier för delar av 2022.

Som operatör på PM4 arbetar du antingen på maskinen eller i efterbearbetningen. På maskin har vi befattningarna maskinförare, torkare, rullare, holländerist och limköksoperatör. I salen arbetar operatören med hylskapning, omrullning, packning och utskottsmalning. I alla arbetsmoment i salsoperatörsrollen ingår truckkörning. I alla befattningar ingår arbetsrotation.

Du arbetar kontinuerligt 3- skift. Start så snart som möjligt!

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Kvalifikationer

• Godkända gymnasiebetyg.
• Truckkort och erfarenhet av truckkörning är önskvärt.
• Erfarenhet från liknande arbete ser vi som meriterande.
• Du har ett intresse för teknik, problemlösning och gillar att arbeta praktiskt.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ska du vara en kollega som gärna delar med dig av dina idéer, som tar ansvar och driver arbetet framåt. Du tycker om att lära dig nya saker och att utvecklas som människa. 

Du är en kollega som bidrar till att bibehålla vårt goda samarbete och arbetar för att skapa en positiv arbetsmiljö på skiftet!

Vi har en informell företagskultur där vi uppmuntrar våra medarbetare att bidra med förbättringsförslag och diskussion- allt för att utveckla processer och rutiner.

Hos oss sätts säkerheten först och det är en självklarhet för dig att arbeta säkert och för en trygg arbetsplats. 

Vi vill att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

 

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta någon av gruppcheferna Christina Bäckström tel. 0555-414 12 eller Patrik Lind Nilsson tel. 0555-410 39.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-11-15
  • Skövde