Totalförsvarets Forskningsinstitut - FOI

Sökord: foi lediga jobb
foi jobb
lediga jobb foi
jobb foi
foi umeå jobb

FOI lediga jobb | Ingenjörsjobb.se
Är det dags att ta nästa steg i karriären? Se alla lediga tjänster hos Totalförsvarets forskningsinstitut här på Ingenjörsjobb.se.

FOI lediga jobb
FOI står för Totalförsvarets forskningsinstitut och är en institution som forskar för en säkrare värld. Vill du vara med och bidra och göra Sverige till en säkrare plats ska du söka ett av FOIs lediga jobb som du hittar här på Ingenjörsjobb.se. Oavsett om du är fysiker, forskare, utvecklare eller ingenjör kan du hitta din nästa tjänst i vår lista med lediga jobb hos FOI. Våga ta steget och testa nya utmaningar hos Totalförsvarets forskningsinstitut!

FOI jobb – Var med och sök svaren för en säkrare värld
Ett jobb hos FOI innebär spännande utmaningar där du kommer göra stor nytta för människa och samhälle. FOI är ett av Europas ledande forskningsinstitut inom försvar och säkerhet och skapar lösningar åt Försvarsmakten, Försvarsmaktens materielverk, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap och Polisen. Syftet med FOI är att stärka Sveriges säkerhet. Några av de områden som FOI är verksamma inom är följande:
  • Forskning kring explosionsvärme
  • Forskning kring flygsystem
  • Forskning kring IT-säkerhet
  • Forskning kring radar, laser och andra sensorsystem
  • Undervattensforskning
  • Säkerhetspolitiska analyser och bedömningar av olika typer av hot
  • Utveckla beslutsstödsystem och system där människa, samhälle och teknik samverkar
  • Skydd mot farliga ämnen
FOI är en statlig myndighet med cirka 1 000 anställda som samverkar för att göra Sverige till en säkrare plats.

Jobba hos FOI
FOI är en unik arbetsplats där du uppmuntras till att tänka nytt, ta fram nya idéer och utveckla dem för att sedan se dem förverkligas. FOI är en verksamhet där hög kompetens ständigt är närvarande. Du får arbeta med erfarna kollegor i nära team där du kan utvecklas. När du jobbar hos FOI får du vara med i spännande forskningsprojekt som utvecklar både dig som människa och din karriär.

Vill du hitta svaren på komplexa frågeställningar? Då är ett jobb hos FOI det rätta valet. Här får du chansen att forska på dina stora intressen och kan varje dag lära dig mer om allt från rymden och geofysik till datavetenskap och maskininlärning. Du får en kreativ arbetsplats med bra förutsättningar för utveckling. Med stor samverkan delar alla medarbetare med sig av sin kunskap för att bidra till hög kompetensutveckling. På FOI jobbar passionerade och drivna människor vilket gör detta till en kreativ miljö där man inte är rädd för att experimentera. Nyfikenhet och mod är egenskaper som värdesätts högt och här finns gott om utrymme för att komma med nytänkande och annorlunda förslag. På så vis får man en rolig och trivsam arbetsmiljö och medarbetare som längtar till jobbet. Detta i sin tur leder till de bästa lösningarna som ligger i framkant och kommer göra stor nytta för både Sverige, EU och resten av världen. Sök lediga jobb hos FOI redan idag!

Sök lediga jobb hos FOI här på Ingenjörsjobb.se
Är ett jobb hos FOI i Umeå, Stockholm, Linköping eller någon av deras andra orter något för dig ska du titta igenom listan med lediga tjänster här hos oss på Ingenjörsjobb.se. När du hittat rätt tjänst klickar du in i annonsen och går sedan vidare till att söka tjänsten via länken ”Sök jobbet”.

Fler jobb från Totalförsvarets Forskningsinstitut - FOI