Snabbfakta

    • Linköping

Ansök senast: 2022-12-14

Nya möjligheter inom Embedded Systems till ALTEN Linköping!

Publicerad 2022-11-16

ALTEN i Linköping söker dig som kan embedded eller reglerteknik/mekatronik till våra inhouse-team i Linköping. Som arbetsgivare är det vår uppgift att se till att du får rätt möjligheter att utvecklas, professionellt och personligt, samtidigt som du har en hälsosam balans mellan arbetslivet och privatlivet.

 

Vi söker dig, en utvecklare som vill jobba med just utveckling merparten av din arbetstid och tycker det är intressant med nya produkter och system. För att trivas i denna roll tror vi att du är en kreativ och ansvarsfull person som värdesätter gott teamwork. Om du skulle vilja vara en del av en dynamisk miljö där du får möjlighet att arbeta med de senaste teknologierna och likasinnade kollegor, då kan ALTEN vara en bra match för dig!

Nyckelord: C, C++, Python, Linux, Mjukvaruutvecklare, Reglerteknik, Mekatronik, Embedded

Vi skulle gärna vilja träffa dig!

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

We believe in growing together! 

Liknande jobb:

  • Mora
  • Heltid
Publicerad: 2022-11-16
  • Göteborg
  • Heltid
  • Stockholm
  • Heltid