Snabbfakta

  • Malmö

Kategorier:

Ansök senast: 2023-04-21

Nu söker vi IT-supporttekniker i Malmö

Publicerad 2022-11-22

Nu söker vi på SigmaTechnology en IT-supporttekniker till vårt team på IT Infra i Malmö. Du kommer att bli anställd av oss på SigmaTechnology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022. Nu hoppas vi att du blir en del av oss!

Vi söker dig som har en stark passion för IT och som trivs med att arbeta med problemlösning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT-support och drivs av att ge service i världsklass. Du kommer att ingå i ett supportteam där ni tillsammans tar emot och registrerar inkommande serviceärenden via mail, telefon och ärendehanteringssystem. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår felsökning via telefon, remote och på plats när det gäller PC, skrivare och övriga tillbehör som exempelvis programvaror.

Du installerar och avinstallerar program på befintliga och även nya IT-arbetsplatser. Du dokumenterar och registrerar ärenden i ärendehanteringssystemet och samarbetar mycket med övriga IT-supporttekniker.

För den här tjänsten behöver du ha erfarenhet av:

 • Windows 10
 • Office 365
 • Active Directory
 • Något ärendehanteringssystem
 • Fjärrstyrning

Det är meriterande om du har en IT-utbildning på minst gymnasial nivå. Som person är du kommunikativ, serviceinriktad, positiv och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra människor och förstår vikten av samarbete.

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Nu hoppas vi att du blir en del av oss! Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+07 06017122
asa.davidsson@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-29
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2022-11-30
 • Lund
 • Heltid