Snabbfakta

    • Lund
    • Malmö

Ansök senast: 2023-04-27

Nu söker vi en senior Testare till kund i Lund

Publicerad 2023-01-23

Nu söker vi på Sigma Technology IT Infra en konsult till ett mycket spännande uppdrag till kund i Lund!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges Topp-3 bästa arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022. Nu hoppas vi att du blir en del av oss!

För kunds räkning söker vi en testare. Du kommer att ingå i ett större team av testledare/testare och du bidrar med kunskap om övergripande test och testdesignmetoder samt stöttar verksamheten i att designa och exekvera testfall och skriva avvikelserapporter.

För att lyckas i rollen bör du kunna:
* Strukturera, planera och koordinera verksamhetens tester utifrån ett riskbaserat angreppssätt.
* Samordna med testledare och arbetsgrupper så att testspecifika saker inte hamnar mellan stolarna.
* Planera, följa upp och rapportera tester till projektledarna.
* Prioritera bland det som behöver göras och på ett smidigt och diplomatiskt sätt kommunicera detta till olika intressenter
* Utföra arbetsuppgifter som testfallsskrivning, riskbedömning, testexekvering, defekthantering och rapportering.
* En stor del av arbetet kommer också att vara att koordinera och coacha verksamheten i testarbetet.

Vem är du?

Du har erfarenheter av att strukturera, skriva testfall, exekvera test. Du är duktig på att kommunicera och har erfarenhet av systemtester och deras betydelse för att förstå kvaliteten på system och applikationer.

Som person är du självgående, drivande och flexibel. Viktigt i rollen är att du är kommunikativ, diplomatisk och att du har koll på läget och andra kommer till dig och frågar om råd.

Du har tidigare erfarenhet av hur man arbetar med ett risk- och kravbaserat angreppsätt inom test samt har god förståelse för test och dess terminologi, t.ex. genom ISTQB-certifiering.
Du är trygg i att arbeta i testverktyg, specifikt Microfocus ALM/QC. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du har tidigare erfarenhet från landsting, sjukvården eller privata vårdgivare är det meriterande.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då det är en stor grupp som ska samarbeta.

Kontakt

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+07 06017122
asa.davidsson@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

  • Trollhättan
Publicerad: 2023-02-06
  • Sollentuna