Snabbfakta

  • Lund
  • Malmö

Ansök senast: 2024-02-01

Nu söker vi en Senior systemansvarig till Lund

Publicerad 2023-09-04

Om Sigma Technology IT Infra

   Sigma Technology är ett framåtdrivande globalt företag med en stark familjeanda. Hos oss kommer våra anställda först. Det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra, trivs och har rätt förutsättningar för att utvecklas. För oss är kollektivavtal, generös friskvård, utbildningspeng och möjlighet till trivselaktiviteter utanför arbetstid en självklarhet! Vi vill att våra medarbetare ska trivas hos oss länge och känna sig som en del av Sigma-familjen.

   Sigma Technology IT Infra är ett konsultbolag med kontor i Linköping, Norrköping, Jönköping, Eskilstuna, Västerås, Stockholm & Karlskrona. IT Infra är ett av bolagen inom Sigma Technology Group och har gedigen kompetens inom IT-infrastruktur. Sigma Technology har många kunder inom branscher som till exempel försvaret, offentlig sektor, medtech, finans, fintech, bank, spel, logistik och telecom.

   Nu söker vi en Senior Systemansvarig till samhällsviktig kund.

   I din roll som systemansvarig utför du såväl proaktiva som reaktiva åtgärder i syfte att upprätthålla stabil drift och förvaltning av din systemportfölj. Arbetet kräver förståelse för verksamhetens logik, processer och organisation samt ett stort intresse för tekniska lösningar.

   Om rollen:

   • Att tillsammans med verksamhetsansvarig utarbeta och verkställa förvaltningsplan
   • Koordinera och administrera pågående aktiviteter i förvaltningsplanen och vid behov starta nya
   • Delta i regionala arbetsgrupper där systemansvarigkompetens behövs
   • Delta i utveckling/vidareutveckling av ny funktionalitet i samarbete med verksamhet och leverantör
   • Tillsammans med driftsleverantör säkerställa livscykelhantering av teknisk miljö och uppföljning
   • Ansvara för budget, uppföljning och prognos för området
   • Ansvara för leverantörskontakter och avtal inom området

   Vem är du?

   Som person har du en hög känsla för service och ser en utmaning i att arbeta i team med erfarna systemansvariga på enheten. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad, självgående, prestigelös och kommunikativ. Du har en mycket utvecklad samarbetsförmåga samt kan inspirera och skapa ”vi-känsla”.

   Du har en djup förståelse för IT Service management och ITIL4 och du planerar och koordinerar dina system utefter dessa ramverk för ändamålsenligt värdeskapande och arbetar nära andra team och experter inom Digitalisering IT och MT.

   Du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande. Mycket goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är viktigt. Intresse av systemförvaltning är ett måste och har du erfarenhet av liknande arbete ser vi det som meriterande.

   Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet

   Vi ser långsiktigt på våra anställda och som konsult hos oss kommer du att få möta olika företagsmiljöer, människor och frågeställningar. Det är spännande, omväxlande och utvecklande. För att lyckas med de utmaningar och krav som ställs behöver du vara självgående, flexibel, målmedveten, relationsskapande och ha förmåga och vilja att lösa problem.

   Vi erbjuder

   Sigma Technology stöttar omvärlden, branscher, företag och anställda genom digitalisering, ny teknologi och nya tekniker. Vårt CSR-arbete har fokus på en hållbar framtid genom utbildning och innovation. Vi kombinerar en stark lokal närvaro med en global räckvidd och kapacitet och förväntar oss en bättre morgondag för alla.

   Sigma Technology är Sveriges Top 1 Mest Rekommenderade Arbetsgivare (2019,2020,2021), Sveriges Top 3 Bästa Arbetsgivare (2019,2020,2021,2022) och Sveriges Best Managed Company (2019,2020,2021,2022, 2023).

   Vi kallar till intervju löpande så skicka din ansökan idag och ta chansen att bli en del av en härlig gemenskap.

   Kontakt

   För mer information kontakta

   Åsa Davidsson,
   +07 06017122
   asa.davidsson@sigmatechnology.com

   Liknande jobb: