Snabbfakta

  • Eskilstuna
  • Västerås

Ansök senast: 2023-02-06

.NET Software Developer

Publicerad 2022-09-09

Välkommen till företaget där du är i fokus.

Vill du vara en del av ett spännande, växande och globalt bolag som nu tre år i rad (2019, 2020 &2021) har utsetts till Sveriges top-3 mest rekommenderade arbetsgivare?

Hos oss på Sigma Technology får du stora möjligheter att utvecklas både på ett professionellt och personlig plan tillsammans med fantastiska kollegor som har roligt tillsammans. Just nu söker vi en .NET mjukvaruutvecklare inom inbyggda system.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som arbetar med en handhållen enhet inom robotik. Teamet utvecklar nästa generations programmeringsgränssnitt med den senaste Microsoft-tekniken. Arbetet kräver erfarenhet av inbyggt system och asynkron programmering med begränsade hårdvaruresurser. I R&D projekten används ett Lean-Agile förhållningssätt med ett globalt tänkesätt.

  Vem är du?

  - Teknisk examen med några års arbetslivserfarenhet.

  - Erfarenhet av mjukvaruutveckling i C#, .NET, WPF, XAML, UWP.

  - Erfarenhet av realtidssystem med begränsade resurser, inklusive asynkron programmering.

  - Kunskaper om Windows-systemprogrammering och konfiguration, HTML5/JavaScript och domänkunskaper inom Robotik.

  Vad erbjuder vi dig?

  Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se

  Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

  Kontakt

  För mer information kontakta

  Sanna Cedervad,
  +46 0733880880
  sanna.cedervad@sigmatechnology.se

  Liknande jobb:

  • Varberg
  • Heltid
  • Karlskoga
  • Heltid