Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2024-02-03

Nätverkstekniker i Stockholmsområdet!

Publicerad 2023-10-30

Sigma Technology IT Infra söker dig som vill jobba i spännande och utmanande uppdrag inom IT infrastruktur hos våra kunder. Vi söker därför just nu dig som har jobbat med drift och förvaltning av alla dess slag.

Sigma Technology IT Infra är ett konsultbolag med kontor i Stockholm, Västerås, Eskilstuna, Östergötland, Jönköping och Karlskrona! IT Infra är ett av bolagen inom Sigma Technology Group och vi har gedigen kompetens inom IT-infrastruktur. Våra kunder finns inom branscher som till exempel försvaret, offentlig sektor, medtech, finans, fintech, bank, spel, logistik och telecom.

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges Topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022.


De flesta av våra kunder jobbar i en komplex och bred IT-miljö där du får möjligheten att lära känna välkända bolag inifrån. IT-miljön hos våra kunder ser väldigt olika ut och därför eftersöker vi kompetens inom ett brett område. Det viktigaste för oss är att du är en person med vilja för att lära dig nytt och förmåga att anpassa dig till olika situationer.

Rollen som nätverkstekniker är en bred roll som innebär att du kommer arbeta med våra kunders nätverksinfrastruktur. Uppdraget kan variera och omfatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion. Vidare bör du ha god kunskap om supporterande element kring nätverksmiljöer avseende av system för managering, övervakning, skriptning och automatisering av deployment av switchar/routing.

Vi ser gärna att du uppfyller alla nedan listade kompetenser samt att du har minst 5 års erfarenhet av din yrkesroll.

  • Brandväggar såsom FortiGate och Check Point
  • LAN baserat på Cisco
  • Cisco ISE

Certifikat inom Cisco, FortiGate eller FortiNet är ett stort plus.

Som konsult hos oss kommer du att få möta olika företagsmiljöer, människor och frågeställningar. Det är spännande, omväxlande och utvecklande. För att lyckas med de utmaningar och krav som ställs behöver du vara självgående, flexibel, målmedveten, relationsskapande och ha förmåga och vilja att lösa problem. Som konsult har du också en roll som anställd i IT Infra på Sigma Technology. Gentemot oss har du ansvar för att bidra till affären, den gemensamma kompetensförsörjningen samt relationen till kollegorna.

Vi är ett framåtdrivande globalt företag med en stark familjeanda. Hos oss kommer våra anställda först. Det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra, trivs och har rätt förutsättningar för att utvecklas.

Vi kallar till intervju löpande så skicka din ansökan idag och ta chansen att bli en del av en fantastisk gemenskap!

För mer information om denna roll är du mer än varmt välkommen att kontakta oss:

Elena Hallin
elena.hallin@sigmatechnology.com

Daniel Hirvi
daniel.hirvi@sigmatechnology.com

André Caldegren
andre.caldegren@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

  • Solna
  • Heltid
  • Linköping
  • Dalarna
  • Heltid