Snabbfakta

    • Stockholm
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-11

Nätverksspecialist till Riksdagsförvaltningen

Publicerad 2022-11-09

Riksdagsförvaltningen stärker upp sin it-avdelning och söker nu en nätverksspecialist. Ta chansen att jobba på en arbetsplats i händelsernas centrum med stora möjligheter till utveckling och inflytande.


I Riksdagsförvaltningen får du jobba med stimulerande, utvecklande och samhällsnyttiga arbetsuppgifter nära demokratins kärna. Här får du yrkesmässiga utmaningar och bra villkor kring semester, tjänstepension, föräldraledighet och kompetensutveckling. I riksdagens lokaler finns gym och träningslokal med olika träningspass varje dag. Vi strävar efter att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan jobb och fritid och erbjuder möjlighet till distansarbete.

kvalifikationer.

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av att jobba som nätverkstekniker i en driftsmiljö med höga krav på tillgänglighet. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av arbete med switchar, brandväggar och lastbalansering. Eftersom du också kommer att jobba med it- och informationssäkerhetsfrågor är praktisk erfarenhet inom dessa områden meriterande. Som person har du ett högt driv och engagemang. Du har en vilja att lära dig nya saker och vill bidra och skapa värde för verksamheten.

ansvarsområde.

Som nätverksspecialist erbjuds du varierade arbetsuppgifter inom ett prioriterat område inom Riksdagsförvaltningen som är grundläggande för it-avdelningens leverans till den parlamentariske processen.
Du kommer att arbeta i en dedikerad grupp där arbetsuppgifterna varierar mellan traditionella driftsåtaganden och fortsatt utveckling av våra stabila, moderna och it-säkra plattformar. Vi strävar efter en balans mellan säker teknik och hög tillgänglighet som också är anpassad utifrån verksamhetens behov av kommunikationstjänster.
I rollen som nätverksspecialist kan det bli aktuellt med någon form av beredskapstjänstgöring.

Liknande jobb: