Snabbfakta

    • Hässleholm

Kategorier:

  • Elkraft och energi

Ansök senast: 2022-03-11

Nättekniker

Publicerad 2022-01-10

Hässleholm | Tillsvidare

 

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad–idag och för framtiden!

Då vi inom Nätteknik i Hässleholm har medarbetare som valt att gå vidare internt, behöver vi nu rekrytera två nya kollegor!

 

Om tjänsten  

Inom Kundleverans i Hässleholm arbetar vi med säker energidistribution för både kund och samhälle. Tillsammans verkar vi för att ansluta nya kunder till vårt elnät och andra kundnära önskemål. Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans med våra kunder för att bygga ett hållbart samhälle och driva utvecklingen mot framtidens elnät.   

 

Som Nättekniker har du ett omväxlande arbete då du både arbetar ute med våra projekt och även från kontoret. Dina främsta arbetsuppgifter är att handlägga inkommande kundärenden, ta fram offerter och hantera beställningar av uppdrag till våra entreprenörer. Du är med under hela projektets gång där du har en stödjande men också rådgivande roll mot kund och entreprenör. Dina kontaktytor är stora då du har daglig kontakt med entreprenörer, markägare och kunder.  

 

Vi söker  

Vi tror att du har kunskaper eller intresse för eldistribution och känsla för riktigt bra service. Det är ett plus om du har erfarenhet av projektering och enklare nätberäkningar, men vi tror att du kan lära dig detta om du har ett helhetstänk och älskar att leverera en bra lösning.  Vi välkomnar nya kompetenser in i teamet och lägger stor vikt vid din potential.  

 

Du kommer tillhöra ett team där samarbete, arbetsglädje och framåtanda står i fokus. Då du i denna roll kommer ha många olika kontaktytor tror vi att du är serviceinriktad, kommunikativ och organiserad. Här kommer du att få en bred kunskap om eldistribution och möjlighet att växa i en bransch som ständigt utvecklas och som satsar inför framtiden.   
  
Jens Frostensson som är din närmsta chef, har många års erfarenhet av att vara ledare och har en bakgrund inom försäljning och marknad. Han är en ledare som driver förändring, skapar förtroende, förespråkar dialog och samarbete och han är delaktig i verksamheten och dess utveckling. För honom är det viktigt att hans medarbetare tycker det är kul på jobbet och han uppmuntrar nya idéer och personlig utveckling.    

 

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 31 januari.  

 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:  

Jens Frostensson +46 705 230801  

 

För fackliga frågor, vänligen kontakta: 
Per Carlsson, Unionen, +46 705 259188                  
Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871638 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778 

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb

Publicerad: 2022-01-12
  • Uppsala
  • Heltid
Publicerad: 2022-01-17
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2021-12-14
  • Västerås
  • Heltid