Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-01-05

Montörer till Upplands Väsby

Publicerad 2022-11-06

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Är du intresserad av montering och att skapa maskiner? Nu söker vi montörer för framtida uppdrag inom tillverkningsindustrin i Norra Stockholm. Tillsättningar sker löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som montör arbetar du självständigt med att montera samman motorer i flera olika storlekar inom tillverkningsindustrin. Detta innebär att du kommer att tillhöra en av de tre montagelinjerna inom produktionen. I det dagliga arbetet sker montering av produkter för maskinerna och i rollen som montör arbetar du utifrån en specifik station. I arbetet ingår montage, plocka samman delar för motorn samt truckkörning. Arbetet är varierande och kräver ett stort eget ansvar. Som montör monterar du hela produkten och det är viktigt av att arbeta både noggrant och effektivt.

Din profil
Vi ser att du som söker rollen som Montör har ett gediget intresse för maskiner. Du ser ofta förbättringsmöjligheter, både vad gäller montering samt produktion. Kraven för konsultuppdraget är att du har mycket bra verktygsvana, ett intresse för maskiner och du tycker om att meka. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av mekanikbranschen eller liknande samt industri eller produktionsmiljö. Meriterande är att ha arbetat i affärssystemet Monitor. Du är förändringsbenägen, du arbetar för att ständigt leverera kvalité samt effektivitet och du vill arbeta i ett högt tempo. Du är en lagspelare som tillsammans vill utveckla branschen! Starkt meriterande är truckkort A+B samt erfarenhet av skjutstativ. Konsultuppdraget sker i Norrort, därmed ser vi att du som söker tjänsten bor nära beläget av norra Stockholm. Arbetstiderna är förlagda kl 07-16, måndag – fredag. Kunden är i en expansionsfas, därför ser vi att du som söker gillar förändringar, omställningar och förbättringsarbeten.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet. Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Jonsson via mejl: johanna.jonsson@clwork.se. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-10-11
  • Göteborg
Publicerad: 2022-11-23
  • Jönköping
  • Gotland N
  • Heltid