Snabbfakta

    • Vetlanda

Kategorier:

Ansök senast: 2022-11-30

Montör till Aquajet Systems AB

Publicerad 2022-10-28

Vill du bli en del av ett världsledande företag med stora ambitioner att alltid utvecklas? Är du händig och gillar att skruva? Perfekt. Då ska du läsa texten om det som kan komma att bli ditt nästa jobb.

I Holsbybrunn ligger Aquajet Systems AB. Vi är ett svenskt företag som påbörjade vår resa 1988. Hos oss både utvecklar, konstruerar, producerar, marknadsför och säljer vi produkter inom vattenbilning som sedan transporteras ut över hela världen. Vårt gäng består av 29 personer som alla är viktiga för att vi ska fortsätta vara det innovativa företag vi är. Aquajet Systems är dotterbolag till Brokk AB i Skellefteå, som i sin tur är ett helägt dotterbolag till Lifco AB, en företagsgrupp i Carl Bennet-koncernen. Mer om oss som företag hittar du på www.aquajet.se

Vi behöver nu hitta vår nästa kollega som ska jobba med att bygga ihop delar av våra produkter.
Det är en ansvarsfull roll där du kommer montera ihop utrustningen från grunden. Du utgår från en sprängskiss och steg för steg jobbar du dig från start till färdigmonterad och testkörd produkt.
Till största del är det plåtdetaljer, bearbetade detaljer och hydraulik du kommer montera ihop. Då och då behöver vi göra servicejobb på våra kunders utrustning och du kan behöva hjälpa till med det.

Kvalitet är ett ledord hos oss och ditt arbete är avgörande för slutprodukten vi sedan skickar iväg till kunden. Vi sätter stor stolthet i att alltid leverera det bästa och med hög finish på våra produkter.

Till din hjälp har vi ett kunnigt team av erfarna montörer som alltid ställer upp och stöttar under monteringsarbetet.

Du kommer utgå från våra lokaler i Holsbybrunn så vi tror att du bor i trakten. Det händer att vi behöver hjälpa våra kunder ute i landet med service och då kan resor förekomma.

Är vi rätt arbetsplats för dig?
Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett växande bolag, som är världsledande inom sin bransch. För att du ska trivas med ditt jobb tror vi att du gillar att ta ansvar, är noggrann och mån om att göra våra kunder nöjda. Vi hoppas att du bidrar med förslag om hur vi kan bli bättre, utvecklas och fortsätter vara innovativa. Våra lokaler är ljusa och moderna och du har din egen plats där du styr över dina grejer.

Vem tror vi att du är?
Givetvis har vi en önskelista med kompetenser vi gärna ser att du har. Vi förstår så klart att man inte kan få allt. Men kanske har du något av det här med dig i bagaget?

  • Utbildning från gymnasiet, gärna industri- eller fordonsprogrammet

  • Erfarenhet av mekanik, hydraulik

  • Van vid att ritningsläsning

  • Erfarenhet av arbete i affärssystem. Vi använder oss av Monitor.

  • Kunskap/erfarenhet inom skärande bearbetning som svarv och fräs är meriterande. Det behöver inte vara avancerade kunskaper.

För att du ska kunna utföra ditt jobb på ett bra sätt hos oss behöver du kunna svenska språket, både i tal och skrift. B-körkort har du och gärna även truckkort. Har du fler bokstäver på ditt körkort är det meriterande.

När andra berättar om dig så är du den man ringer som kan meka och skruva med grejer. Du är händig och intresserad av teknik. Vi tror att du är strukturerad och effektiv i det du gör. Du trivs med att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål och service kommer naturligt.

Tillträde: Snarast

Omfattning: Tillsvidareanställning på 100 %

Sista ansökningsdag: Vi arbetar med löpande intervjuer så sök tjänsten direkt!

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Uniflex Höglandet och du ansöker till tjänsten via deras hemsida, uniflex.se
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jacob Couchér Stridh 
jacob.coucher-stridh@uniflex.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-04
  • Lund
Publicerad: 2022-11-13
  • Göteborg