Snabbfakta

  • Skåne

Ansök senast: 2020-11-25

Montageledare till expansiva AlfaSolvind i Skåne AB

Publicerad 2020-09-26

Vår tillväxtresa fortsätter! För att säkerställa att vi även i framtiden kan erbjuda våra kunder högkvalitativ service och entreprenad söker vi nu dig som kan leda vårt montage- och installationsarbete.

Vi brinner för att sätta solceller på tak för både miljön och plånbokens skull!

Om tjänsten 
Vi har kommit ur startblocken och har påbörjat en kraftig tillväxt som har sin grund i ett ökat intresse för solenergi och ett fortsatt förtroende från såväl tidigare som nya kunder. På kort tid har vi både dubblat och tredubblat vår omsättning och framtiden ser ljus ut.

Som vår nya Montageledare leder du montage- och installationsarbetet för såväl våra anställda som inhyrda montörer. Förutom att du leder och överser arbetet ute hos våra kunder kommer du även delta praktisk i montagearbetet. Utöver arbetet ute hos våra kunder tillbringar du delar av din arbetsvecka på kontoret med planering av kommande projekt och uppföljning av slutförda installationer.

 • Leda och fördela arbetet för anställda och inhyrda montörer

 • Planera nya solcellsinstallationer tillsammans med projektledare

 • Kontakt med extern elinstallatör

 • Kontakt med solcellstillverkare och andra leverantörer

 • Kontakt med bemanningsföretag gällande inhyrd person

 • Utföra servicejobb

Arbetet utgår från Alfa Solvinds kontor i Dalby. Du rapporterar direkt till VD.

Vem är du?
Vi tror att du har intresset, drivet och potentialen som krävs för att tillsammans med oss ta verksamheten in i framtiden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du ska passa in i vårt team.

Vi vill att din arbetslivserfarenhet speglar din förmåga att ta dig an en roll som denna. Då vår montering är relativt enkel behöver du inte ha branscherfarenhet, men det är klart alltid ett plus – det är långt mycket viktigare att du är en duktig ledare, koordinator och kommunikatör. Vi tror att du har god erfarenhet av praktiskt och tekniskt hantverk i någon form – kanske jobbar du idag som byggnadsarbetare/hantverkare, servicetekniker, montageledare eller liknande. Du har god erfarenhet av att planera genomförande av arbeten och vet vikten av att skapa nöjda kunder. Du har en välutvecklad logisk förmåga, känsla för ordning och reda, är i god fysisk form och du trivs med praktiskt arbete utomhus - oavsett väder.

Vi söker dig som har någon form av ledarskapserfarenhet, från arbetslivet alternativt idrotts-/föreningslivet eller varför inte från försvarsmakten. Som ledare har du förmågan att motivera och entusiasmera ditt team samtidigt som du skapar trygghet och undviker missförstånd med hjälp av rak kommunikation, feedback och tydliga krav.

Du talar och skriver svenska obehindrat och har hanterar engelska i tal och skrift. Körkort för personbil är ett krav. Vi ser gärna att du bor i närheten av Dalby, eftersom vi utgår härifrån.

Vi erbjuder
En omväxlande och flexibel roll i ett stabilt, välrenommerat och lönsamt bolag på frammarsch. Hos oss får du arbeta med grön energi och i en framtidsbransch. Goda möjligheter att växa i ansvar i takt med bolagets fortsatta tillväxt.

Ansökan
Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2020-09-30. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
För frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Björn Jonasson: bjorn.jonasson@roirekrytering.se


Om Alfa SolVind i Skåne AB
Alfa SolVind erbjuder våra kunder kompletta solelproduktions-system med montering och inkoppling på elnätet. Företaget grundades i Torna Hällestad år 2012 av Jonas Lundberg, tillika VD och ägare. I dagsläget finns här 5 anställda med en omsättning på ca 10 miljoner, med fortsatta ambitioner att växa. Vi har stor erfarenhet av solcellsinstallationer och vi tar totalansvar för våra kunders projekt – från projektering och installation till kontakter med myndigheter och elbolag. Vi är certifierade installatörer och medlemmar i branschorganisationen Svensk Solenergi.

Vi utgår från Dalby, Lund men vi levererar, säljer och monterar system över hela Skåne. För mer information om oss och våra produkter, besök vår hemsida www.alfasolvind.se 

Liknande jobb

Publicerad: 2020-09-23
 • Sodertalje
Publicerad: 2020-08-31
 • Gävle
 • Heltid