Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2022-10-05

Mjukvaruutvecklare inom Flyg, Försvar & Övervakning!

Publicerad 2022-09-08

Se hit! Har du tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling eller systemutveckling och är sugen på att ta dig an nya utmaningar inom inom Flyg, Försvar & Övervakning? Då borde du ansöka direkt!

Vad erbjuder vi?
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Din roll som Mjukvaruutevcklare inom Flyg, Försvar & Övervakning:
Som Mjukvaruutvecklare hos ALTEN så kommer du spela en nyckelroll i att stärka sektionen för integration av mjukvara och hårdvara. Rollen kan variera från mjukvaruutveckling med C++ och/eller Java till att även inkludera testintegrering av hårdvara och mjukvara med Linux. Du kan även få möjligheten att ta dig an roller som systemägare, systemutvecklare eller systemarkitekt. Du kommer även, hos vår kund, fokusera på att driva tekniken framåt inom branscher som Flyg, Försvar & Övervakning.

Vi letar efter dig som har:
Vår främsta prioritet är att alltid matcha dig mot uppdrag som intresserar dig. För denna roll söker vi ingenjörer inom alla erfarenhetsnivåer, från Junior till väldigt Senior. Beroende på din bakgrund och intresse kan rollen variera från mjukvaruutveckling, systemutveckling, systemarkitektur, testintegration av mjukvara & hårdvara till att även inkludera mer management som teamleader eller teknisk ledare. Vi lägger även stor vikt vid att du har ett genuint intresse och erfarenhet av utveckling inom Inbyggda System.

  • Svenskt medborgarskap
  • Erfarenhet från C++ och/eller Java
  • Linux

Vi hanterar ansökningarna löpande, så tveka inte på att höra av dig redan idag – we believe in growing together!

Om ALTEN:
ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-13
  • Linköping
Publicerad: 2022-09-07
  • Helsingborg
  • Heltid