Snabbfakta

  • Huskvarna
 • Heltid
 • Konsultuppdrag
 • Enligt överenskommelse

Ansök senast: 2023-11-07

Mjukvaruutvecklare inom C# .Net till Husqvarna Group

Publicerad 2023-09-08

Nu söker vi dig med ett stort intresse för programmering, som vill ta dig an en roll som C# utvecklare hos Husqvarna Group. Detta är rollen för dig som vill vara delaktig i en resa mot webbifiering samt vill arbeta i ett bolag med högt tempo, god sammanhållning och där varje arbetsdag är rolig och utmanande!

Om tjänsten

Husqvarna AB är ett globalt företag med en över 300 år lång historia av innovation inom trädgårds- och skogsvårdsmaskiner. Det finns ett stort driv och en stark passion för att skapa produkter som förbättrar människors liv och miljön omkring oss. Husqvarna befinner sig ständigt i framkant av teknologi och innovation, och söker nu en entusiastisk utvecklare för att ansluta till Husqvarnas Robotics utveckling.

I denna roll kommer du främst att arbeta med C# .NET utveckling i windowsmiljö. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utveckla och ansvara över de olika applikationer, plugins, integrationer och molnlösningar som kommunicerar med den inbäddade mjukvaran i robotgräsklipparen. Teamets ansvar blir därmed att göra den kompexa teknik och data tillgänglig och lätt att förstå för slutanvändaren. Arbetet sker hårdvarunära och rollen kommer kunna formas beroende på vad du kommer med för kunskaper sedan tidigare.

Vi ser att du är bekväm med att skriva ren, väldokumenterad kod och testa den noggrant för att säkerställa att den håller hög kvalitet.

Du erbjuds

 • En spännande möjlighet att arbeta inom en globalt erkänd organisation med en rik historia av innovation där du får arbeta med de senaste teknologierna
 • En dynamisk arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas inom ditt område
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Har en färdig utbildning inom data eller ett för tjänsten relevant område
 • Har minst tre års dokumenterad erfarenhet av arbete i C# och .NET
 • Har mycket goda kunskaper i både engelska och svenska, då det dagliga arbetet kräver det
 • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll där du fått använda webbteknologier som HTML, CSS, Blazor, ASP.NET Core.

Om du har kunskap eller erfarenhet av att använda MAUI anses detta meriterande då man har börjat titta på MAUI för mobil och plattformsoberoende utveckling.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten
 • Självutvecklande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Information

Husqvarna Group har över 330 år av innovation i bagaget och identifierar sig själva som världens äldsta startup. Ett stort och världsledande företag sett till omsättning men ett litet och familjärt bolag i väggarna. Allas idéer välkomnas och uppskattas. Det är nära mellan avdelningarna och utvecklingsambitioner flödar i koncernen. Vad gör Husqvarna då i det dagliga arbetet? Jo de levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Liknande jobb: