Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2023-01-06

Mjukvaruutvecklare Cloud

Publicerad 2022-11-07

Är du en Cloudutvecklare som skulle vilja arbeta med produkter i teknikens framkant såsom medicinteknik, energi, industri, fordon och telekommunikation? Har du praktisk erfarenhet av att designa och implementera cloudlösningar?

Hos oss får du massor av nya kollegor som är specialister inom mjukvaruutveckling, Functional Safety, Electromobility, Cloud, AI/ML m.m. Som konsulter hjälps vi åt där det behövs och beroende på uppdrag jobbar vi inhouse eller ute hos kunderna. Vi samarbetar både med startups, mellanstora företag och stora globala bolag.

Vi söker efter skickliga Mjukvaruutvecklare som har en utbildning på universitetsnivå inom en relevant ingenjörsdisciplin. Vi arbetar med avancerad teknik vilket kräver att våra potentiella nya medarbetare i den här rekryteringen har minst 3 års arbetserfarenhet av cloudrelaterade tekniker i någon kombination. Hos oss värdesätter vi nyfikenhet och man behöver vara flexibel med sina arbetsuppgifter i en föränderlig miljö där det ena uppdraget inte är det andra likt. Som konsulter tar vi oss an olika roller såsom Cloud Architect, Cloud Lead Developer, och gärna helst i en mer CI/CD DevOps miljö. 

Slutligen några buzzwords som är bra att ha lite koll på:

AWS, Azure, GCP, Kubernetes, Docker, Microservices, Containerization, Go, Golang, Java, Javascript, .NET, C#, Python, Ruby, Node.js, Infrastructure as code, Serverless, Lambda, Devops, Continuous integration, Linux, Agila Metoder, Architectural Patterns

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag! För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Team Manager Magnus Svensson via magnus.svensson@semcon.com

Om Semcon

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Hos oss får du möjligheten att utvecklas inom Automotive, Industry, Energy, Life Science & Product Information.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-15
  • Trollhättan
Publicerad: 2022-11-15
  • Trollhättan
Publicerad: 2022-09-08
  • Jönköping