Snabbfakta

  • Linköping

Ansök senast: 2023-11-17

Mjukvarutestare

Publicerad 2023-09-18

Syntronic satsar och bygger ett helt nytt team med 4-6 Mjukvarutestare som ska sitta på plats hos en av våra kunder. Här ges du en unik möjlighet att utvecklas med likasinnade kollegor och göra avtryck i teknikhistorien.

Arbetet som mjukvarutestare innebär att du har ett tydligt mål: du ska ta kod som funkar till att göra den helt säker. Här får du analysera kodkvalité och göra felanalyser tillsammans med ditt team.

  Vi gillar en mjukvarutestare som har:  

  • En högskole- eller civilingenjörsexamen inom Data, Teknisk fysik eller liknande
  • Kunskaper i C/C++  
  • Lite Linux är aldrig fel  
  • Goda kunskaper i Svenska och engelska, både i tal och skrift 

  För den här tjänsten krävs det att du är svensk medborgare. Bakgrundskontroller kommer att göras. 

  Hög rakning på CSGO är mycket meriterande då vi behöver bli fler i laget till vår företagsturnering. 

  Vilka personliga egenskaper är viktiga för en konsult hos oss?
  För att trivas som mjukvarutestare behöver du ha koll på vad du håller på med, ordning och reda är din grej. Självklart tar du ansvar för grejer, tar stort konsultansvar och är stolt ambassadör för Syntronic hos vår kund.

  Vi går in i det här projektet tillsammans och kommer att lägga ner själ och hjärta i att slutföra vårt uppdrag. Teamet kommer att bestå av en blandning av juniora och mer seniora profiler, där vi kan ta rygg på varandra och utbyta idéer och lösningar.

  Vi erbjuder

  ”Storslaget! Ett riktigt bra gäng!” Så svarade en medarbetare som blev ombedd att beskriva Syntronic. Hos oss blir du en del av en härlig gemenskap. Du arbetar med spännande projekt tillsammans med kollegor som delar dina intressen. Här har du stora möjligheter att växa i den riktning som du själv önskar.

  Vi beskrivs ofta som en platt organisation som har högt i tak. Här kommer din röst att höras och dina idéer att lyssnas på. Vi vet att livet består av mer än jobb och värnar om att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flextid och frihet under ansvar.

  Vi hittar även på roliga aktiviteter tillsammans efter arbetsdagens slut – allt från att grilla korv i skogen i spöregn till att spela brädspel på kontoret och vi är inte rädda för att testa på nya saker.

  Den del av livet som består av jobb tycker vi ska vara rolig, spännande och utvecklande. Du erbjuds regelbundna karriärutvecklingssamtal och är välkommen att delta i våra interna workshops. För att du ska må så bra som möjligt ger vi dig ett fördelaktigt paket med förmåner och försäkringar.

  Ansökan

  Vi ser fram emot din ansökan, som ska vara oss tillhanda senast 18 oktober. Vi arbetar med löpande urval.

  Av kommunikation- och kvalitetssäkringsskäl ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

  Liknande jobb:

  • Lund
  • Heltid
  Publicerad: 2022-06-22
  • Stockholm