Snabbfakta

  • Lund

Ansök senast: 2023-03-29

Mekanikkonstruktörer till ALTEN Lund

Publicerad 2023-03-10

Vi på ALTEN i Skåne söker dig som är utbildad mekanik-/maskinkonstruktör och som vill jobba inom försvarsindustrin!

Vad erbjuder vi?
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Din roll som mekanikkonstruktör:
Uppdraget kommer bland annat att innefatta konstruktion av rör och stora stålkonstruktioner, system- och detaljkonstruktion samt beredning. Det finns i nuläget ett stort behov av kompetens inom försvarsindustrin och därför välkomnar vi inte bara seniora utan även juniora ingenjörer att ansöka.

Vi letar efter dig:
Vår främsta prioritet är att matcha dig mot uppdrag som intresserar dig, och för att trivas i denna tjänst ser vi gärna att du är arbetsam, självgående och nyfiken. Vi lägger stort vikt vid personlighet. Vi ser att du har:

Grundkrav:

 • Högskole- eller civilingenjörsexamen med maskin-/mekanikinriktning
 • Erfarenhet av konstruktion, produktionsberedning eller generell produktutveckling
 • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:

 • Erfarenhet av PTC Creo eller Windchill
 • Erfarenhet av svetsade konstruktioner

Vi hanterar ansökningarna löpande, så tveka inte på att höra av dig redan idag – we believe in growing together!

Om ALTEN:
ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

ALTEN har för fjärde året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2023, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Välkommen att läsa mer om oss på alten.se.

#LI-DNI

Liknande jobb:

 • Huskvarna
 • Heltid
Publicerad: 2023-03-09
 • Hässleholm
 • Stockholm