Snabbfakta

  • Linköping
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Design och produktutveckling
 • Maskinteknik
 • Konstruktion

Ansök senast: 2021-09-19

Mekanikkonstruktör

Publicerad 2021-09-03

Om jobbet
Vill du vara med och utveckla morgondagens produkter? Nu söker vi fler mekanikkonstruktörer som vill bli en del av vårt växande team på AFRY i Linköping! 

Vilka är vi?
Sektionen inom Product Development på AFRY i Linköping behöver stärka sitt team med ytterligare en mekanikkonstruktör. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med våra kunder när de behöver hjälp med förbättringar eller att utveckla helt nya lösningar. Vi arbetar med - och levererar lösningar till - många olika branscher såsom försvar, flygindustri samt traditionell verkstadsindustri. AFRY jobbar tillsammans med både stora och små företag vilket skapar en variationsrik vardag med olika typer av utmaningar och möjligheter.

Vad gör vi?
Inom sektionen för produktutveckling arbetar vi bl.a. med mekanikkonstruktion, test och verifiering, systemdesign samt teknisk projektledning. Du får möjligheten att arbeta med hela eller delar av utvecklingskedjan, från förstudie till färdig produkt, vilket ger dig chansen att både bredda och fördjupa dig i flera områden. Du blir en del av ett härligt gäng inom AFRY som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra. Att utvecklas vidare i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på AFRY.

Eftersom du kommer att jobba som konsult vill vi träffa dig för att mer specificera vilket uppdrag som matchar dig, din kompetens och det du ser dig göra framåt.

Välkommen med din ansökan redan idag, rekryteringsarbetet sker löpande!

Vem är du?
Vi ser att du har en teknisk högskoleutbildning inom produktutveckling/mekanik i grunden och några års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med mekanisk konstruktion inom plåt eller stål. Du har arbetat i ett eller flera CAD-verktyg såsom: CATIA V5, Solidworks, Creo, Inventor eller NX.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är även meriterande med B-körkort då det i rollen som konsult ingår resor.

För att du ska trivas i rollen som konsult och på AFRY ser vi att du är en lagspelare, som tror på att samarbete är vägen till framgång. Du har en ödmjuk framtoning och en förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt samt lätt för att knyta nya kontakter. Som person är du nyfiken och driven och gillar ömväxlande arbetsuppgifter och utmaningar i olika miljöer, då våra uppdrag förändras med tiden.

I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och att just du ska passa in som konsult hos oss på AFRY.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans och vi tycker att det är kul! Att ha roligt både på och utanför jobbet värderar vi högt och vi månar om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid.

Om företaget
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Kontaktuppgifter för frågor
För frågor kring uppdrag och verksamhet;
Ilda Mujkic, Gruppchef
+46722035100I
Ilda.mujkic@afry.com

För frågor kring rekryteringsprocessen;
Sofie Ilhed, Rekryterare
+46 10 505 81 46
sofie.ilhed@afry.com

Liknande jobb

Publicerad: 2021-09-09
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2021-09-07
 • Göteborg
Publicerad: 2021-08-31
 • Stockholm