Snabbfakta

  • Stockholm

Ansök senast: 2022-11-18

Mekanikkonstruktör

Publicerad 2022-09-21

Alten söker Mekanikkonstruktörer!

Som mekanikkonstruktör kommer du vara i framkanten för utveckling av nya produkter och komponenter. Förutom att tillgodose kundernas krav på kvalitet, kommer du i ditt uppdrag också bidra till att produkterna möter satta krav vad gäller budget och tidsplan. Du får chansen att utvärdera tekniska koncept med avseende på tillverkningsmetoder, hållfasthetskrav, mekaniska fogningsmetoder, kostnad samt estetik, och du kommer jobba i nära samarbete med både projektledare, konceptdesigners, testingenjörer, CAE-ingenjörer samt andra mekanikingenjörer.


För att trivas i rollen är det viktigt att du är driven och initiativtagande, samt har en inneboende nyfikenhet att lära dig nya tekniker och produkter. Du är som person en driven teamplayer med hög social kompetens och simultanförmåga eftersom du kommer arbeta med flera projekt parallellt.

Krav:

 • Kandidat eller Master inom maskinteknik eller liknande
 • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet i åtminstone ett av följande CAD-verktyg: CREO, SolidWorks eller Siemens NX
 • Erfarenhet av att ha jobbat med olika material som plast, metall, gjutgods
 • Goda kommunikativa färdigheter samt behärska engelska väl i tal och skrift.


Vi ser fram emot din ansökan – rekryteringsarbetet sker löpande!

 

Vad vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. I vårt inhouse-team på Stockholmskontoret erbjuder vi flertalet roller inom olika områden: konstruktion, team lead, delprojektledare, beräkning, teknisk rådgivning - allt beroende på din kompetens, erfarenhet och ambition! Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar.På ALTEN tillämpar vi coachance ledarskap, vilket innebär att du som konsult har regelbundna avstämningar och karriärsamtal med din konsultchef i syfte att främja din karriärutveckling.

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap - förvänta dig gemensamma frukostar, fikastunder samt en och annan AW! Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

 

We believe in growing together

 

Liknande jobb:

 • Ljusdal
 • Heltid
 • Örebro
 • Heltid
Publicerad: 2021-09-30
 • Stockholm-Sundbyberg