Snabbfakta

    • Västerås

Ansök senast: 2022-10-31

Mekanikkonstruktör

Publicerad 2022-03-25

I den här rollen kommer du:

  • konstruera i utvecklings- och leveransprojekt
  • ta fram koncept, detaljkonstruera och ta fram tillverkningsunderlag
  • få möjlighet att jobba i Prevas åtagandeprojekt inom maskin- och verktygsutveckling och automationslösningar, från kravställning till testning och leverans av fysisk produkt
  • hjälpa våra kunder att utvecklas

Vem är du?
Du delar vår uppfattning om att vi blir starkare tillsammans. Att kunna samarbeta, skapa engagemang och förtroende hos människor i de olika funktionerna hos kunden är ett måste i denna roll. Du är van att hantera olika typer av människor och driva på leveransen, samtidigt som du bevakar att resultatet stöder kundens helhetsmål. Ena minuten är du involverad i diskussioner på golvet i produktionen och i nästa står du och presenterar förslag eller resultat för företagets ledning.

Din erfarenhet och kompetens:

  • du har relevant utbildning och minst två års erfarenhet av rollen som mekanikkonstruktör eller produktutvecklare
  • du har förmåga att se kopplingen mellan produktutveckling och användning
  • du har kunskap i ett eller flera av 3D-CAD-systemen Solid Works, Solid Edge, NX, Creo eller Catia V5

Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska och vi ser det som positivt om du har erfarenhet som konstruktionsledare eller projektledare.

Varför vill du jobba på Prevas?
Vi tror att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och vi har full tilltro på att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Utan onödiga hierarkier kommer du att kunna fokusera på att skapa värde och resultat. Det gör också att du har möjlighet att påverka och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling. Du kommer att erbjudas en stor variation på uppdrag, både när det kommer till inriktning och nivå. Utvecklingsmöjligheterna är många och uppdragens karaktär bestäms utifrån din egen kunskap, ambition och intresse. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt.

På Prevas Mälardalen är vi drygt 160 medarbetare vilket gör oss till regionens ledande teknikkonsultleverantör. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare ännu fler utvecklingsmöjligheter, och våra kunder tillgång till fler spetsiga erbjudanden och lösningar.

Visst låter det spännande? Kom och häng med oss på vår resa!
Vi ser fram emot din ansökan. Urvalet sker löpande. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV
är ansökan bara några knapptryck bort. 

Vill du veta mer? Slå gärna en signal till Mikael på 070 – 535 23 15 så berättar han mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss. Och du, kom ihåg att följa oss på LinkedIn för att lära känna oss bättre.  

 

Liknande jobb: