Snabbfakta

    • Västerås

Ansök senast: 2022-09-30

Mekanikkonstruktör till vårt In-houseteam

Publicerad 2022-04-11

Tjänsten
I den här rollen får du jobba i ett av våra In-houseteam som konstruerar produktionsutrustning till många olika kunder med utgångspunkt från våra lokaler i Kopparlunden. Utrustningen kan vara allt från specialmaskiner till fixturer och lyftredskap. Du har ansvar från första kundkontakt, hela vägen till leverans av nyckelfärdig utrustning. Du kommer alltså jobba mycket med både teknik och människor. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och rollen kan formas därefter.

Vem är du?
I teamet är vi hjälpsamma och stöttande och vi hoppas att du är likadan. Vi tror att människor runt omkring dig skulle beskriva dig som kommunikativ, drivande och strukturerad. Förmodligen trivs du som allra bäst på jobbet när du får lösa problem och skapa värde för kunden. Du är troligen utbildad ingenjör eller dylikt och har minst tio års erfarenhet av mekanikkonstruktion. Om du dessutom har förståelse och erfarenhet av produktion och tillverkningsmetoder, ser vi det som ett stort plus.

Du gillar genuint teknik men också människor. Du trivs i sociala sammanhang, är trygg och lugn och hanterar både projekt och individer. Givetvis hanterar du MS Office utan problem och pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Varför vill du jobba på Prevas?
Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen inte bara en stark tro att teknik gör världen bättre, vi tror också på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Du kommer få stora möjligheter att påverka och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling. Du kommer att erbjudas en stor variation på uppdrag, både när det gäller inriktning och nivå. Utvecklingsmöjligheterna är många och uppdragens karaktär bestäms utifrån din egen kunskap, ambition och intresse. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt. 

Visst låter det spännande?
Vi ser fram emot din ansökan. Urvalet sker löpande. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV
är ansökan bara några knapptryck bort. 

Vill du veta mer?
Slå gärna en signal till Gunilla 073 808 09 45 så berättar hon mer om tjänsten!
Och du, kom ihåg att följa oss på LinkedIn för att lära känna oss bättre.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-20
  • Hässleholm
  • Stockholm
  • Heltid