Snabbfakta

    • Borås
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-09-30

MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL OCS

Publicerad 2022-09-05

Vill du få utrymme för din kreativa och finurliga sida och att tänka utanför boxen i syfte att skapa lönsamma kundspecifika lösningar? Trivs du samtidigt att arbeta i projektform? OCS återspeglar trivsel, högt tempo och stort eget ansvar. Är du vår nya mekanikkonstruktör?

Om vår kund
Grunden till OCS framgång är kontrollen över vår egen produktion i Sverige, men framförallt vår friktionsbaserade patenterade teknik för hängande conveyors. En teknik som innebär att vi kan erbjuda den moderna industrin lösningar som är rena och oljefria, ergonomiska och tysta samt mycket flexibla för snabba omställningar. Vidare har vår långa erfarenhet gett oss en stark ställning som specialister på lean produktion, genom vilken vi hjälper våra kunder att skapa den mest optimala lösningen.

OCS är en del av Axel Johnson International, en global industrigrupp som består av mer än 170 bolag i 30 länder. Axel Johnson International präglas av ett aktivt, långsiktigt ägarskap med ambition att främja förnyelse och skapa tillväxt. Fokus ligger på företag verksamma inom strategiskt utvalda nischmarknader som erbjuder tekniska komponenter och lösningar till industriella processer.

www.axinter.com

Dina arbetsuppgifter
Som Mekanikkonstruktör hos OCS arbetar du i flera olika projekt tillsammans med ett skräddarsytt tvärfunktionellt team. Med stöd från projektteamet ansvar du för konstruktionen och dess funktion. Fokus ligger på funktion, säkerhet, budget, tidsplan och kontinuerlig uppföljning. Här ges utrymme för kreativitet och finurlighet då du får möjlighet att tänka utanför boxen i syfte att skapa kundspecifika lösningar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter;

-Ansvara för- och utveckla konstruktioner för varje enskilt projekt

-Modifiera befintliga konstruktioner

-Utföra CE-märkningar

-Utföra riskanalyser

Du är en viktig kugge i ett av våra projektteam med flera lagspelande kollegor. Du rapporterar till Project Manager.

Din profil
Du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom mekanisk konstruktion där du gärna har en vana av att arbeta i projektform. Du har en högskoleutbildning inom maskinteknik eller liknande samt grundläggande kunskaper inom mekanik, hållfasthetsberäkning, styrsystem och automatisering samt har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen är du en flexibel lagspelare som agerar för teamets bästa och känner dig bekväm med att kunna prioritera mellan olika ärenden och har ett kostnadseffektivt tänk. Vidare tar du gärna initiativ till lösningar, är strukturerad i ditt arbetssätt och trivs med att kunna vara självgående i ditt arbete.

På OCS värnar vi om våra medarbetare, deras utveckling och trivsel. Vi har ett generöst bonussystem som fördelas utefter årets omsättning och resultat, är anslutna till kollektivavtal, bjuder och inkluderar alla våra medarbetare i en sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag och erbjuder hälsokontroller vartannat år.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 30 september. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Pettersson på pauline@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
Mechanical engineer, mechanical design engineer, engineer, design engineer, konstruktör, project engineer

Fler jobb från OCS:

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-05-18
  • Lund
Publicerad: 2022-09-15
  • Skövde
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-21
  • Göteborg
  • Heltid