Snabbfakta

  • Jönköping

Ansök senast: 2023-04-16

Mekanikkonstruktör med erfarenhet av plastkonstruktion

Publicerad 2023-03-13

Vi söker dig som är mekanikkonstruktör med erfarenhet av produkutveckling och plastkonstruktion!

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt. 

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. 

Om Rollen

Tjänsten kommer innefatta utveckling av nya produkter och komponenter som ska ha hög kvalitet utifrån riktad kostnadsbudget och tidsplanering, detta för att möta våra kunders marknadsbehov. Du kommer också att utvärdera tekniska lösningar med avseende till tillverkningsmetoder, hållfasthetskrav, kostnad och estetik. Vidare, kommer du att arbeta i nära samarbete med projektledare, konceptingenjörer, simuleringsingenjörer, testingenjörer, prototyp- och andra designingenjörer.

Är du den vi söker?

För att passa i denna roll behöver du ha en personlighet som andas proaktivitet och entreprenörskap. Du är en problemlösningsorienterad person som trivs med att arbeta i team. Vi ser även att du har;

 • Enhögskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning maskin eller motsvarande ingenjörsutbildning.
 • Erfarenhet av CAD, framförallt Solid Works med fokus på design och/eller produktutveckling.
 • Minst 3 års erfarenhet från design- och/eller produktutveckling.
 • Dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med plastkonstruktion.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Har du några frågor kan du kontakta Emir Brandic, konsultchef, via emir.brandic@alten.se.

We believe in growing together – ansök till oss idag!

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 50 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr. 

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-03-29
 • Helsingborg
 • Heltid
Publicerad: 2023-03-24
 • Västerås
 • Heltid