Snabbfakta

    • Malmö

Ansök senast: 2022-12-30

Mekanikingenjör

Publicerad 2022-10-31

Som konsult hos oss kommer du att arbeta på plats hos våra kunder alternativt i ett in house projekt på Semcon. Konsultrollen är perfekt dig som har en stor nyfikenhet och ett tekniskt intresse utöver det vanliga. Våra kunder finns inom många branscher, alla med det gemensamt att de arbetar med den senaste tekniken. Som konsult på Semcon i Malmö får du möjlighet att vara med och utveckla framtiden tillsammans med våra kunder runt om i Skåneregionen.

Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du ges också möjlighet att lära av dina kollegor som är både seniora och juniora. Vi vet att det krävs en blandning av människor för att skapa produkter som fungerar för slutanvändaren, och det är viktigt för oss då vi alltid har slutanvändaren i fokus när vi produktutvecklar.

Att arbeta som konsult hos Semcon ger dig fördelen att få se flera olika företag som alla ligger långt fram tekniskt samt arbeta med många olika människor som kan bidra till ditt lärande. Det gör din kompetens bred och du får möjlighet att testa nytt ofta. Vi på Semcon står alltid bakom dig och ger dig en trygghet som gör att du kan fokusera på att prestera hos kund. Tillsammans med din närmaste chef kommer du överens om hur snabbt du vill ha nya utmaningar och var du ska nästa gång. 

För att passa i rollen behöver du ha med dig

  • Teknisk utbildning på högskolenivå
  • Erfarenhet av verkstadsarbete
  • God erfarenhet i något av våra vanligaste CAD-program Solid Works, Inventor, Creo eller Catia V5.
  • Erfarenhet av heta arbeten

Som person är du engagerad, självgående och teknikintresserad med god social förmåga. 

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor vänligen kontakta 

Johan Andersson (Johan.S.Andersson@semcon.com)

 alternativt rekryterare Anna Henebäck (anna.heneback@semcon.com) 

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-10-10
  • Göteborg
  • Jönköping
  • Heltid