Snabbfakta

    • Gävle

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2021-08-09

Mekaniker - Gävle

Publicerad 2021-06-10

Är du vår nästa mekaniker som tillsammans med teamet vill vara med på vår resa att bygga ett underhåll i världsklass?

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där du aldrig blir riktig fullärd, med goda möjligheter att lära av kunniga kollegor. Arbetsgruppen består av mekaniker samt koordinatorer som servar avdelningen Massabruket. Detta arbete inom Teknikorganisationen är på dagtid i Gävle. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor inom underhåll och drift och tillsammans jobbar ni för att säkerställa en hög tillgänglighet och driftsäkerhet i vår produktion.

Arbetsuppgifterna omfattar reparation och underhåll av pumpar, ventiler, lagermontage och övrig maskinell utrustning på berörda avdelningar. Du kommer arbeta med förebyggande underhåll, felsökning samt akuta insatser vid t.ex. oförutsedda stopp och haverier.

Produktion Gävle tror på ett planerat och strukturerat underhåll. Arbetet inom gruppen sker därför under stort eget ansvar, där återrapportering och målstyrning är en naturlig del av det dagliga arbetet där säkerheten alltid står i centrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren mekaniker med lång erfarenhet av underhållsarbete inom mekanik och reparation. Med fördel har du en bakgrund inom industrin. Vi tror att du som söker har gymnasial utbildning inom industri, verkstad, fordonsmekanik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är erfarenhet av datavana i din roll som mekaniker. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas som underhållsmekaniker hos oss är du en problemlösare med en vilja att utvecklas, lära nytt och dela din kunskap med kollegor. Du är med fördel ordningsam, flexibel och serviceinriktad i en roll som kräver ett nära samarbete med kollegor på Gävle Bruk. Att du har ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet.

Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du ingår i ett team av underhållsmekaniker som gör skillnad.

 

Kontakt

För mera information om tjänsten, kontakta Gruppchef Lars-Erik Öbrink på 026-15 23 64.

 

OBS! I den här rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till övrig marknadsföring och rekryteringsbolag. Vi tackar vänligt men bestämt nej till att bli kontaktade gällande detta. 

Liknande jobb

Publicerad: 2021-05-28
  • Umeå
  • Heltid
Publicerad: 2021-05-21
  • Södertälje