Snabbfakta

  • Umeå

Ansök senast: 2023-10-08

Mekanik-/ maskiningenjör till ALTEN

Publicerad 2023-09-13

Vi på ALTEN i Umeå söker efter dig som är mekanik-/maskiningenjör till vårt härliga team!

Vi har uppdrag och projekt inom mekanisk och maskinkonstruktion, både för juniora och seniora ingenjörer. Personliga egenskaper som vi värdesätter hos dig är engagemang, nyfikenhet och lösningsfokus, samt att du har ett intresse för teknik och är ödmjuk mot dina medmänniskor. För att trivas i denna roll behöver du vara noggrann, strukturerad och affärsmässig. Rollen som konsult kommer ge dig möjlighet till att interagera med nya företag, intressanta produkter, finna vad just du brinner för och chansen att skapa nya relationer. 

Detta är en tjänst som erbjuder en möjlighet att som maskiningenjör/mekanikingenjör få arbetat med spännande uppdrag i Umeå-regionen och samtidigt få tillgång till uppdragsmöjligheter nationellt, eller varför inte globalt om äventyrslusten smyger på. Vi tror att det är produktutveckling och mekanisk konstruktion som intresserar dig men vi har genom våra många RAM-avtal möjlighet till att erbjuda uppdrag i flera olika branscher och tjänsteområden. Som närmaste ledare kommer jag stötta dig i dina initiativ och beslut då jag tror på att din potential nås genom att erbjuda förtroende och ansvar!

Nyckelkompetenser:

 • Kandidat- eller masterexamen inom maskinteknik, mekanik, maskin eller annan relevant utbildning.
 • Erfarenhet från sommarjobb och/eller heltidsjobb inom produktion, konstruktion eller annan relevant erfarenhet. 
 • Ett stort intresse för teknik, problemlösning och att göra ett bra jobb.
 • Erfarenhet av något 3D-verktyg som CatiaV5, Solidedge eller Creo.
 • Behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Om ALTEN

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Vid frågor kan du kontakta Rebecca Malmborg, HR-partner, rebecca.malmborg@alten.se eller Anna Nejati, Buisness Manager, anna.nejati@alten.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-18
 • Göteborg
 • Västerås
 • Heltid
Publicerad: 2023-09-15
 • Sundbyberg