Snabbfakta

    • Karlstad
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-16

Medicinteknisk ingenjör till Medicinsk Teknik Karlstad

Publicerad 2022-11-30

Om jobbet
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Om oss
Medicinsk Teknik finns på sjukhusen i Arvika, Karlstad och Torsby.

Vi söker nu en medicinteknisk ingenjör med placeringsort Karlstad.

Centralsjukhuset i Karlstad är Värmlands största sjukhus. Här finns en stor del av länets högspecialiserade vård. Vårt uppdrag är att bistå hela länet med medicinteknisk kompetens och vara en resurs för värmländsk sjukvård. Medicinsk teknik består av 34 medarbetare som tillsammans skapar en trivsam och positiv arbetsmiljö. Hos oss får du möjlighet att arbeta med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade kollegor.

Vi erbjuder ett spännande arbete med mycket frihet under ansvar. Här utvecklas du i takt med de förändringar som vi står inför och du får löpande utbildning hos de leverantörer vi samarbetar med. 

Vi är en hälsofrämjande arbetsplats och erbjuder både friskvårdstimme och friskvårdbidrag. https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner?qs=V

Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande och avhjälpande underhåll, teknikstöd samt upphandling och installationsprojektering. I tjänsten ingår stöttning till alla tre sjukhusen i Värmland vilket innebär resor inom länet. Vi har ett nära samarbete med regionens IT och våra leverantörer. 

Om dig
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har teknisk kompetens och erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. IT-kompetens är en förutsättning då dagens medicintekniska utrustningar allt mera sammanflätas med övrig IT-infrastruktur, likaså kunskaper inom el/elektronik. Utbildning och arbete inom medicinsk teknik är meriterande.

Goda kunskaper i svenska, tal och skrift är ett krav då detta används i det dagliga samarbetet med användarna/klinisk personal. Du behöver också behärska det engelska språket väl då kompetensutveckling ofta sker utomlands och tekniska manualer är på engelska.

För att passa hos oss arbetar du väl både med andra och självständigt. Du drivs av att lösa problem och har en god känsla för service. Rollen förutsätter flexibilitet eftersom arbetsuppgifterna är av varierande karaktär och ansvarsområdena kan komma att ändras efter behov. För oss är det viktigt att du är intresserad av att tillskansa dig nya kunskaper, då hälso- och sjukvården använder sig av medicinsk teknik som ständigt utvecklas.

Varmt välkommen med din ansökan! 

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Om anställningen
Lön
Månadslön, individuell lönesättning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
100%
Tillsvidareanställning


Kontaktpersoner
Kent Karlsson, driftledare
010-8316242

Bo Nilsson, verksamhetschef
0730-777768
Fackliga kontaktpersoner

Fredrik Öman, Sveriges ingenjörer
010-8347448

Suzanne Djupfeldt, vision
010-8316307

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-24
  • Eskilstuna
  • Heltid
  • Sundsvall
  • Heltid
  • Linköping
  • Heltid