Snabbfakta

    • Lund

Ansök senast: 2022-12-22

Mechanical Engineer

Publicerad 2022-11-24

Mekanikingenjör med ambition att utvecklas och skapa en smartare och säkrare framtid

Ditt framtida team:

Vårt mekanikteam består av ingenjörer med olika bakgrund och intressen. I grunden är vi generalister som har utvecklats i olika riktningar beroende på intresse och kunskap. Vi arbetar, tillsammans med andra kompetenser, i olika projektkonstellationer med en stark tillhörighet till både projekten och teamet. Axis genomsyras av öppenhet, hjälpsamhet och samarbete vilket gör att du även kommer arbeta med många trevliga kollegor från hela företaget.

Rollen som mekanikingenjör:
Du kommer arbeta med mekaniken i Axis sortiment av Pan-Tilt-Zoom-kameror och utveckla dem mest avancerade kamerorna som ska fungera under de tuffaste förhållanden i jordens alla hörn. Du följer "din" produkt från första skissen tills vi har en fungerande produktion. Detta ger dig en unik möjlighet att förstå helheten och utvecklas som ingenjör. Utöver konstruktionsarbetet både bygger och testar du dina produkter för att verifiera dina teorier. Eftersom produkterna består av så mycket mer än en mekanisk konstruktion arbetar du tätt tillsammans med elektronik, mjukvara och många andra interna funktioner såsom test, kvalitet, produktion.

Vem är du?
Lockas du av att utvecklas som produktutvecklare i ett prestigelöst team? Drivs du av att utmana gamla sanningar och utveckla nya innovativa produkter? Eggas du av att arbeta med produktutveckling från första skiss tills du står på fabriken och håller den serieproducerade produkten i handen? Då tror jag att det finns en god chans att du skulle trivas som fisken i vattnet hos oss som utvecklar Pan-Tilt-Zoomkameror på Axis.

Kompetenser som du kommer att utvecklas inom:

  • Finmekanik
  • Mekatronik
  • Massproduktion
  • Formbunden konstruktion (formsprutning, pressgjutning)
  • Konstruktion av kosmetiska ytor
  • Konstruktion av optiska element
  • 3D-CAD, Creo

Redo att agera?
Har du några frågor får du gärna kontakta rekryterande chef Philipp Liljevall på telefon 0708-575158