Snabbfakta

    • Skellefteå
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-24

Mechanical Design Engineer till Wipro Skellefteå

Publicerad 2022-10-25


Vi söker nu en Category Manager/Mechanical Design Engineer för direktrekrytering till Wipro. Brinner du för hydraulik, älskar att ta ansvar och trivs när det händer mycket? Då tycker vi att du ska söka rollen. Vi erbjuder dig en långsiktig arbetsplats, kul på jobbet och goda utvecklingsmöjligheter inom ett starkt bolag på internationell nivå. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista dag för annons, vänta därför inte med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Mechanical Design Engineer arbetar du med nyutveckling & omarbetning av befintliga hydraulcylindrar (samt vissa kringsystem) Du kommer att ha mycket kontakt med vår egen produktion, våra kunder, inköpsavdelningen, Key Account Managers och projektledare i din vardag. Wipros kunder återfinns över hela världen och vi är experter när det kommer till hydrauliken till exempelvis skogsbruksmaskiner, kranar, gaffeltruckar och mycket mer! Genom egen kvalitetsprocess så säkerställer vi högsta möjliga standard på våra produkter och du kommer att ges mycket tid till att arbeta med utvecklingsförslag och ha ett nära samarbete med vårt eget designcenter i Indien samt kollegor på plats.

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss i din roll och som trivs med ansvar. Får vi gissa så har du en utbildning som civilingenjör inom maskinteknik med erfarenhet av hydraulik och tillverkning. Du är som person van att driva saker framåt och trivs när det händer mycket. Då rollen innefattar flertalet kontaktytor både inom Sverige och internationellt, så är det viktigt att du är social, strukturerad och van att kommunicera på Engelska. Vi ser det som meriterande om du har kunskap i exempelvis Creo som är vårt CAD program, eller liknande system som exempelvis Solidworks, Unigraphics mf. Vi sätter stort fokus på din personlighet och din vilja att stärka oss och bli en i gänget. Tveka inte att höra av er till Rekryteringskonsult Rasmus Andersson på 070-497 54 62 vid eventuella frågor.

Om verksamheten
Wipro Infrastructure Engineering är en av världens största tillverkare av hydrauliska cylindrar till materialhanterings- och entreprenadmaskinsapplikationer. Företaget har produktionsanläggningar i Sverige, Finland, Rumänien, Kina, Brasilien, Indien och USA samt teknikcenter i Skellefteå och Bangalore. Företaget levererar precisionstillverkade cylindrar, komponenter och lösningar för hydraulsystem samt komponenter för fordonshydraulik för mobila applikationer till OEMer över hela världen. På vår enhet i Skellefteå arbetar idag drygt 30 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.wiproinfra.com/

Liknande jobb: