Snabbfakta

  • Västra Frölunda

Ansök senast: 2023-01-06

Maskinoperatör

Publicerad 2022-11-07

Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Är du en flexibel, händig och självgående person som har ett genuint intresse för att bygga, skruva, mäta och samtidigt bidra till en utvecklande och spännande framtid? Ta då chansen och sök tjänsten som Maskinoperatör hos oss!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar och söker nu dig som vill vara med på vår resa!

Om tjänsten

Som Maskinoperatör blir du en del av vårt Produktionsteam bestående av Operations Manager, Maskinoperatörer, R&D Assistenter. Din roll blir att stödja verksamheten när det kommer till drift, underhåll och utveckling av våra maskiner. Detta innebär bland annat hantering och kontrollering av tillflödet i våra maskiner samt åtgärda olika störningar i produktionen. Du kommer även att arbeta tätt med vårt R&D-team och få vara behjälplig i förbättringsarbeten.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

 • Köra och övervaka maskin i produktion och verka för maximal körtid för både maskin och verktyg.
 • Underhåll av maskiner innehållande utförande av felsökningar, service och reparationer
 • Intrimning och montering av verktyg
 • Stödja drift och underhåll i Produktion och Tech Center
 • Mottagning, beställning och hantering av råmaterial
 • Paketering av produkter
 • Medverka i kvalitetsmöten rörande våra verktyg och produkter
 • Förbättringsarbeten
 • QA (Quality Assurance)
 • Aktivt arbeta med och bedriva vårt 5S arbete framåt

Om dig

För att trivas i din roll som Maskinoperatör är du en positiv problemlösare med ett genuint intresse för teknik och gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och stimuleras av att ha struktur runtomkring dig. Samarbete, nyfikenhet och innovation genomsyrar hela bolaget, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga men även lätt för att vara självgående.

För att lyckas i din roll så tror vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbete och besitter på hög kompetens när det kommer till drift och underhåll av maskiner och support. Gymnasieexamen inom teknik och/eller el är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Liknande jobb: