Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2023-12-08

Lösningsspecialist Depå till Preem

Publicerad 2023-10-09

Har du några års erfarenhet inom Microsoft stacken och en stark nyfikenhet för framtidens teknik? Då har du kommit till rätt plats. Vi söker en teknikentusiast som vill ta nästa steg i karriären. 

Preem har ett tydligt mål – att senast år 2035 vara klimatneutrala i hela värdekedjan. Som lösningsspecialist depå har du chansen att stötta Preem i sin utveckling och göra ett avtryck på resan mot en grönare framtid. Vi erbjuder flexibilitet i arbetet där du kan välja att arbeta på distans upp till hälften av din arbetstid.

Arbetsbeskrivning

Du får möjlighet att utvecklas till en expert i Preems egenbyggda depå system där utvecklingen sker i framförallt i C#, .NET och SQL server.

I rollen inom affärsområdet supply and trading har du stor överblick över Preems organisation och du får goda möjligheter att vara delaktig i val av framtida tekniker. Preem arbetar exempelvis med automatisering med RPA och har nyligen gått live med ett prognosverktyg baserat på Machine learning.

Du kommer att arbeta i en delvis agil miljö, självständigt samt i ett team av experter där samarbete är en viktig del i vardagen. IT-miljön präglas av ett stort antal system och du kommer att arbeta nära en erfaren kollega för att få kunskap om IT-miljön.

Du arbetar även nära verksamheten för att samla in de krav och behov som finns för att utveckla och underhålla systemen, både kortsiktigt och långsiktigt. Du är också vid behov med och stöttar i verksamhetsprojekt där systemen är inkluderade.

Mer om jobbet

Supply and tradings system spänner över en större del av värdekedjan. Ett stort pågående arbete är datatillgänglighet och konsolidering i Azure Datalake och Databricks.

Teamet är placerat i Stockholm och depåverksamheten är spridd över landet, resor till depåerna kommer att förekomma i syfte att värna om depårelationerna.

Din bakgrund

Du har några års erfarenhet av systemutveckling i Microsoft stacken och har ett starkt intresse att utforska, utveckla och implementera nya tekniker.

Du har erfarenhet att omsätta verksamhetens behov till tekniska lösningar och har förmågan att kommunicera det på ett bra och tydligt sätt.

Är du intresserad av att få veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Preem med IDG Recruitment. Vänligen gå in på denna länk för att skicka in din ansökan: Lösningsspecialist Depå till Preem - IDG Recruitment.

Om du vill veta mer eller har frågor kring rollen vänligen kontakta Fredrik Svensson, Rekryteringskonsult; 076-022 82 56, fredrik.svensson@foundryco.com. Urval/intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas. Preem har som policy att alltid genomföra alkohol- & drogtest på samtliga slutkandidater.

 

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-10-30
  • Göteborg
  • Heltid
  • Söderhamn
  • Heltid