Snabbfakta

    • Stockholm
    • Södertälje

Ansök senast: 2023-02-10

Lösningsarkitekt inom automotive sökes!

Publicerad 2022-09-13

Nu söker vi på Sigma Technology en lösningsarkitekt inom automotive till en spännande arbetsplats i Södertälje!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, och ger dig det du behöver för att må bra och utvecklas på bästa sätt. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 3 år i rad: 2019, 2020 och 2021. Nu hoppas vi att du blir en del av oss!

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha mycket god kunskap inom automotive. Du har tidigare erfarenhet och mycket god kunskap om inbyggda system i fordon. Du är van att kommunicera med alla delar av organisationen, bra på att nätverka, samt har god förmåga att lära ut. Det är inget krav att du arbetet i arkitektrollen tidigare utan den erfarenheten är något du kan utveckla hos oss. Erfarenhet från ledande roller inom systemutveckling i inbyggda system för automotive är dock ett måste. Erfarenhet från UN Regulation No. 156 - Software update and software update management system, är meriterande.

Denna tjänst kan till största del skötas remote. Det finns dock behov av att kunna vara på plats i Södertälje. I dagsläget ses gruppen på kontoret en dag i veckan.

Som person är du mycket strukturerad och har en förmåga att självständigt kunna analysera och lösa problem. Du har fallenhet för att se helheten och är en duktig kommunikatör och är lyhörd. Vidare är du ordningsam, mån om att göra ett bra jobb och har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter.

Vi på Sigma Technology vill erbjuda något extra. Vi ser till att träffas ofta vid sidan av uppdragen för att göra något roligt. Aktuellt denna höst är en resa till Grekland, brädspelskvällar, klättring, samt att vi utvecklar ett eget dataspel. Låter detta som något för dig?

Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Markus Kihlén på markus.kihlen@sigmatechnology.se

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Välkommen till oss! :)

Kontakt

För mer information kontakta

Markus Kihlén,
Markus.Kihlen@sigmatechnology.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-12
  • Göteborg
  • Heltid
  • Göteborg