Snabbfakta

  • Malmö
 • Heltid
 • Rekrytering

Ansök senast: 2023-10-15

Logistikplanerare

Publicerad 2023-09-13

ValueOne söker en Logistikplanerare med erfarenhet av projektplanering för ett konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Malmö. Uppdraget ska tillsättas i början av november.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management – inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:

 • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
 • tjänstepension
 • sjuk- och vårdförsäkring 
 • friskvårdsbidrag
 • personlig coachning och karriärrådgivning
 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar 
 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)

Om rollen

Som Logistikplanerare kommer du att vara delaktig framtagning av strategiska analyser och känslighetsanalyser både i den kortsiktiga och långsiktiga resursplaneringen. Du kommer också att delta i utveckling och hantering av den långsiktiga projektportföljen och förse ledningen med analyser och information runt projekt för beslutsunderlag.

Övriga arbetsuppgifter:

 • Tillsammans med övriga medarbetare driva verksamhetsförbättringsprojekt.
 • Kravställa och effektivisera planeringsprocessen.
 • Säkerställa planeringskompetensen inom företaget i samarbete med stora delar av organisationen.

Du utgår från företagets kontor i Malmö eller Landskrona och arbetet utförs på plats.

Erfarenhet och kompetens

För att passa för rollen som Logistikplanerare krävs att du harerfarenhet och förståelse för projektstyrning och projektplanering, gärna i större industriprojekt och/eller portföljplanering. Du bör även ha goda kunskaper i i planeringsprogram såsom AVEVA ERM /Primavera P6 /Marsplan eller liknande samt god förståelse för ERP-system generellt. Även kunskaper i Excel är en förutsättning, liksom erfarenhet av i Power BI och Qlick Sense. Har du arbetat med exempelvis materiallogistik eller materialtransporter tidigare ser vi det som mycket meriterande. Vi ser helst också att du har en akademisk examen inom tex projektledning, planering eller liknande. Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska i tal och skrift. För att bli aktuell för rollen krävs att du har svenskt medborgarskap.

Ordning och reda, kvalitet och struktur är viktigt för dig. Du har ett systematiskt och strukturerat förhållningssätt och trivs i roller där du får driva och ta ägandeskap för planering och planeringsmetodik. Vidare är du en positiv lagspelare som tar egna initiativ och har förmågan att få saker att hända.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/ senast den 20 september. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-07-10
 • Uppsala