Snabbfakta

    • Norrköping
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

  • Produktion och processteknik
  • Övrigt
  • Elkraft och energi

Ansök senast: 2020-09-27

Logistikkoordinator till vår etablering i Norrköping

Publicerad 2020-09-16

Om tjänsten
Avdelningen Smart Metering ansvarar för att driva E.ON energidistributions verksamhet kring elmätning och nätavräkning med fokus på hög leveranskvalitet och kostnadseffektivitet. I förlängningen bidrar det till ett mer hållbart samhälle som också skapar mer nöjda kunder och medarbetare.

Du ingår i ett team med 11 medarbetare fördelade på tre orter (Malmö, Hässleholm och Norrköping) som består av avtalskoordinatorer, beställare och avtalsombud. I dagens operativa logistik-verksamhet för mätare och kringutrustning ligger flödet på omkring 20 000 mätare per år. Under åren 2020–2024 kommer vi byta ut 1 miljon mätare, vilket innebär flöden på omkring 250 000 mätare per år. Detta kommer kräva väldefinierade och smarta logistiska processer och system men också ett starkt samarbetande team.

Vi söker nu ytterligare en medlem till detta team för att kunna hantera flödet av elmätare och hjälpa till att skapa effektivitet och kvalité i detta arbete. 
 
Inom gruppen Smart Metering, Delivery Coordination ansvarar vi för: 
•    Avrop och inköpsplanering av mätare och kringutrustning
•    Lagerhållning, provning och skrotning av mätare och kringutrustning
•    Koordinering och ansvar för avtal och drift av mätvärdesinsamling
•    Driva och utveckla avtal för mättekniska tjänster 
Vi söker
Vi söker dig som tycker om att arbeta med en blandning av uppgifter operativt samtidigt som du ständigt vill utvecklas och göra saker bättre än igår. Vidare är du noggrann, strukturerad och snabblärd. Du har en förmåga att hitta kreativa lösningar på problem som uppstår på vägen. Det är viktigt att du är en kommunikativ och social person som vinner förtroende och respekt hos din omgivning.
 
Vi tror att du åtminstone har en högskoleexamen alternativt likartad kompetens förvärvad på annat sätt inom området logistik. Mycket positivt om du tar med dig tidigare erfarenheter och kunskap inom operativt logistikarbete med komplexa flöden in i denna rollen för att hjälpa till att förbättra verksamheten. Har du erfarenhet av SAP och Elmätare så är det ett plus. 

Jennie Sjöstedt, din närmsta chef driver förändring, skapar förtroende och är lyhörd. Hon förespråkar dialog och samarbete samt är ytterst delaktig i verksamheten och dess utveckling. För henne är det viktigt att hennes medarbetare tycker det är kul på jobbet och hon uppmuntrar nya idéer och personlig utveckling.

Vill du arbeta i en roll där du får möjligheten att påverka, utvecklas och förmedla dina kunskaper i en verksamhet som ständigt utvecklas och satsar inför framtiden?
Då kanske det är just dig vi söker! Välkommen att söka redan idag då vi behandlar ansökningar löpande.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:

Jennie Sjöstedt, +46 722 240 575

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Lars-Inge Gustavsson, +46 730 499 876, Unionen
Charlotte Klippel, +46 706 446 707, Akademikerna
Mattias Andolfsson, +46 709 669029, Ledarna
Mats Lundberg, +46 730 499778, SEKO 

Vi erbjuder
Hos oss finns människor med alla möjliga intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegorna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv. För dig som vill utvecklas inom en bransch som satsar inför framtiden med tydliga visioner inom hållbarhet och samhällsutveckling, ges goda möjligheter till professionell utveckling inom E.ON. 

E.ON strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

Information
Referensnummer:
129308
Sista ansökningsdag: 2020-09-27

Kontakt
Jennie Sjöstedt, +46 722 240 575 

Om oss
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb

Publicerad: 2020-09-17
  • Skellefteå
  • Heltid