Snabbfakta

  • Göteborg
  • Skövde
 • Heltid
 • Rekrytering

Ansök senast: 2022-09-29

Landskapsingenjör

Publicerad 2022-09-15

Vill du vara med och forma framtidens hållbara gröna samhälle? Har du ett stort intresse för stadsutveckling och landskapsarkitektur? Vi arbetar i spännande uppdrag och söker kreativa, idédrivna och projekteringsinriktade landskapsingenjörer till våra team i Göteborg och Skövde. Är du vår nästa medarbetare?

Utvecklas tillsammans med oss
COWI är ett ledande konsultföretag inom teknik, ekonomi och miljövetenskap. Med kompetens i världsklass utvecklar vi tillsammans med våra kunder framtidens hållbara samhällen. Vi har kontor i hela världen och 7 300 medarbetare som vanligtvis arbetar med mer än 14 000 pågående projekt. Till COWI-familjen hör även arkitektföretaget Arkitema och tillsammans är vår ambition att utveckla lösningar med fokus på människan. Lösningar som är byggbara, funktionella och estetiska. På COWI tror vi på en arbetsmiljö präglad av nyfikenhet, mod, omtänksamhet, samarbete och ansvar, att alltid göra det rätta - där våra medarbetare mår bra och utvecklas.

Vårt arbete och vår kompetens inom Landskapsarkitektur omfattar allt från aktivitetsparker i ytterområden och genomförbarhetsstudier till gestaltningsprogram i kulturhistoriska miljöer, detaljprojektering av bostadsgårdar och komplexa infrastrukturprojekt.  I vårt arbete för en hållbar utveckling med människan i fokus är det en central och självklar del att arbeta in mervärdesskapande ekosystemtjänster. Vi engagerar oss i återbruk av material, användning av hållbara material och tekniker samt mångfunktionella grönblåa lösningar.

Genom en bra spridning inom såväl erfarenhet som kompetens och ålder får du möjlighet att ytterligare utveckla din kompetens genom spännande uppdrag, god stämning på jobbet och en varierad och utmanande vardag. Projekten planeras och genomförs med ett multidisciplinärt perspektiv i nära samarbete mellan våra olika experter inom trafikplanering, dagvattenhantering, VA/mark/väg, geoteknik, konstruktion, miljö, klimat och hållbarhet. Uppdragen varierar från tidiga skeden och utredningar till projektering.

Din kompetens. Vårt Team. Tillsammans utformar vi framtiden
Din kompetens är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar över gränser och inom olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger upp starka relationer med kunder och kollegor. Du bidrar med din expertis samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

För att lyckas i den här rollen brinner du för landskapsarkitektur och tycker det är roligt att kommunicera med andra för att nå mål samt har ett intresse av att stötta kollegor med din kunskap. Vi söker dig som är en kreativ och engagerad utbildad landskapsingenjör, gärna med erfarenhet av utredningar, projektering, växtkännedom, tekniska lösningar och grön-blå infrastruktur. Du har gestaltningsförmåga, intresse för hållbarhetsfrågor och behärskar att arbeta med landskapsarkitektur och stadsutveckling både i den mindre och större skalan. Som landskapsingenjör på COWI får du möjlighet att arbeta med:

 • upprätta teknisk beskrivning
 • växtbäddar 
 • tekniska detaljer 
 • överbyggnader och dimensionering 
 • utformning av lekplatser enligt gällande standard 
 • mängdning
 • kalkyl och kostnadsberäkningar
Som person är du en lyhörd lagspelare, flexibel, lösningsorienterad och driven. Då vi arbetar mycket i team och hjälper varandra är det viktigt att du är prestigelös och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Har du några frågor?
Då kan du ringa Karolina Alvarson, Gruppchef på Landskapsarkitektur Göteborg, på tel. 010-850 11 57 eller till Gabriella Vestin Gruppchef på Samhällsutveckling Skövde, på tel. 010-850 15 84

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-12
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2022-09-15
 • Göteborg
 • Heltid