Snabbfakta

    • Karlsborg

Kategorier:

  • Automation
  • Elkraft och energi
  • Produktion och processteknik

Ansök senast: 2021-12-17

Laboratorietekniker, inriktning el/ automation

Publicerad 2021-10-18

Söker du ett stimulerande och utvecklande arbete i ett innovativt företag med stort hållbarhetsfokus? Här finns möjligheten till en spännande utmaning i ett av regionens största företag och tillsammans med oss utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid!


Laboratorietekniker, som är en del av Laboratoriet Process & Miljö, ansvarar för tillsyn av våra online-utrustningar vid produktionsenheten i Karlsborg, Norrbotten. Avdelningen består av 9 medarbetare och fyller en viktig stödfunktion till produktionsenheter och miljöavdelningen. Du kommer att jobba i ett nära samarbete med laboratorieingenjör och laboranter inom avdelningen men har också ett nära samarbete med medarbetare inom produktion och miljö.

Arbetsuppgifterna består främst av:
* Tillsyn, felsökningar och förebyggande underhåll av online-utrustning
* Daglig funktionskontroll och kalibrering av online-utrustning
* Provtagning i fabriken
* Miljömätningar
* Beräkning, journalföring och rapportering av analysresultat


Tjänsten är en tillsvidareanställning där vi tillämpar provanställning. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Placeringsort Karlsborg, Norrbotten.

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieutbildning inom el, gärna med inriktning automation eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt engelska i skrift. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet från arbete inom el/automation eller processindustri är meriterande.  

Personliga egenskaper

Du är analytiskt lagd och hanterar komplexa frågor och kan snabbt anpassa dig till nya situationer. Du driver arbetet självständigt och strukturerat och jobbar uthålligt för att nå resultat. I tjänsten ingår mycket kontakter med teamet, andra avdelningar samt med leverantörer varav du har lätt att bygga relationer och samarbeta med andra.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Kajava, Section Manager Laboratory Process/Enviromental, tel 0923-662 49 alternativt elin.kajava@billerudkorsnas.com